|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
1.2.2009 8:53:43   
Blacky*
dobro jutro user posted image

spali smo do 7, se malo premetavali in igrali po postelji, zdaj pozajtrkovali, mami gre kuhat, fanta pa igrat s kockami

user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
1.2.2009 8:55:56   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Hvala za odgovore, punce (ella......)

Sem danes dala naslove glede tort s tičino maso kolegici, ki tudi peče torte, sem jo ful navdušila in upam, da ji kapne, da bom vesela, če speče torto za Tina. Sicer jo bom jaz tudi  poskusila, ampak vprašanje, kako bo.

user posted image user posted image user posted image , ostanemo tukaj, nismo še kompletne.

Putina in ostale, kako vam uspe, da vam ni treba likati, sem poskusila na 100 načinov, sušim v sušilcu pa še vedno moram likati.user posted image user posted image

jaz imam možnost izbire takega programa, plus dodatna opcija je še da označim da ne bom likala... moram pa takoj ko posuši pobrat iz sušilca in zložit... drugače je zmečkano

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
1.2.2009 8:57:14   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Hvala za odgovore, punce (ella......)

Sem danes dala naslove glede tort s tičino maso kolegici, ki tudi peče torte, sem jo ful navdušila in upam, da ji kapne, da bom vesela, če speče torto za Tina. Sicer jo bom jaz tudi  poskusila, ampak vprašanje, kako bo.

user posted image user posted image user posted image , ostanemo tukaj, nismo še kompletne.

Putina in ostale, kako vam uspe, da vam ni treba likati, sem poskusila na 100 načinov, sušim v sušilcu pa še vedno moram likati.user posted image user posted image

Ma jaz, ko vzamem iz sušilca samo zložim. pa pol likam po potrebi, pa ni veliko za likat.user posted image
Pa itak, ko zlikam in zložim, me pol motijo črte kako je blo zloženo in spet polikam, tako, da škoda cajta za likanje.Pa nobeden od nas v naši družini ne hodi zmečkan naokoli.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi tudi nismo zmečkani user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
1.2.2009 9:02:38   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

jst sem pa zdele mal k aprilčicam pokukala..pa sem bila čist paf..ker že perejo cotke..ma sem se kar mal zamislila, sama namreč še nisem nič razmišljala o tem...očitno se mi res preveč dogajauser posted image

Nič se bat, tvoje cotke so še "sveže" user posted image  in še v ritmu si. Boš vse to zrihrtala en dva tri. user posted image
Pa moje mnenje je, da imaš še čas.

po moje imaš tudi čas... jaz sem jih prala zadnji mesec, ko sem ostala doma... torbo za porodnišnico pa 2 dni pred rokom... ne vem kaj delajo tako paniko, jaz nisem skoraj nič rabila iz tiste torbe do odhoda domov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
1.2.2009 9:04:02   
putina
evo .. naša noč je bila kul, spale do 7ih samo z eno tamarinino budnico vmes. Zdej mamo pa dirko po štengah - gor pa dol .. res fajn jutranja telovadba .. pa začela se je na nogice postavljat, tko da mamo skos žur .. jo bom dala zdej spat da bo malo miru, pa da si nabere energijo za nove podvige.

Dolenjka!!! recept za un skutin narastek z breskvami prosim!!!! 

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
1.2.2009 9:07:43   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: putina

evo .. naša noč je bila kul, spale do 7ih samo z eno tamarinino budnico vmes. Zdej mamo pa dirko po štengah - gor pa dol .. res fajn jutranja telovadba .. pa začela se je na nogice postavljat, tko da mamo skos žur .. jo bom dala zdej spat da bo malo miru, pa da si nabere energijo za nove podvige.

Dolenjka!!! recept za un skutin narastek z breskvami prosim!!!! 

Sefla se je zbudla in ti bo po fazi predprebujanja in prebujanja ter predkavi in kavi sigurno napisala recept user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
1.2.2009 9:17:26   
Stipe air force
JUtro user posted image

Sem bila že najavljena vidim user posted image  Sem spala do 8.45 user posted image  Stipe je zmagovalec, ker me je tako lepo pustil spati user posted image  Bo on mogel iti popoldan na enega popoldanca, ker je bila tamala že ob 7h auf user posted image  user posted image

Vidim, da so se vam včeraj zvečer jeziki razpletli user posted image

Putina, to bi ti mogla poznat, k si tukaj živela user posted image  Testo vzameš kot za quiche, daš v  okrogel model za pite, prešpikaš z vilicami, naložiš na koščke narezano sadje (breskve, hruške, ananas, lahko tudi gozdno sadje..) in preliješ z maso iz 2 tamalih pasiranih skutk, 2 jajc, "pljunkom" sladke smetane in ene 2 vanilij sladkorjema. Jaz drugega sladkorja ne dam, ker je sadje iz kompota že itak sladko in ne maram da mi usta skupaj vleče user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
1.2.2009 9:18:59   
Blacky*
user posted image user posted image Luka in Miha user posted image user posted image vse najboljše... lepo praznujte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4783
1.2.2009 9:24:02   
putina
dolenjka hvala .. priznam da sladkih variant teh "quichev" ne poznam, slane variante pa kar dosti prakticiramo ... mnajm, bom nardila enkrat ..

je stipe napisu da ste včeri po luizi šetkal ... mmm to je bla tud moja top destiniacija, pa seveda center - rue nieuwe .. al kako se že napiše, tam k je štacuna pri štacuni .. itak..

Neposredna povezava do sporočila: 4784
1.2.2009 9:27:17   
Blacky*

Blacky, lahko noč, lepe sanje.

najlepša hvala... so bile lepe... sanje mislim... pa kar dolga noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
1.2.2009 9:28:06   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

JUtro user posted image

Sem bila že najavljena vidim user posted image  Sem spala do 8.45 user posted image  Stipe je zmagovalec, ker me je tako lepo pustil spati user posted image  Bo on mogel iti popoldan na enega popoldanca, ker je bila tamala že ob 7h auf user posted image  user posted image

Vidim, da so se vam včeraj zvečer jeziki razpletli user posted image

Putina, to bi ti mogla poznat, k si tukaj živela user posted image  Testo vzameš kot za quiche, daš v  okrogel model za pite, prešpikaš z vilicami, naložiš na koščke narezano sadje (breskve, hruške, ananas, lahko tudi gozdno sadje..) in preliješ z maso iz 2 tamalih pasiranih skutk, 2 jajc, "pljunkom" sladke smetane in ene 2 vanilij sladkorjema. Jaz drugega sladkorja ne dam, ker je sadje iz kompota že itak sladko in ne maram da mi usta skupaj vleče user posted image

bravo stipe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4786
1.2.2009 9:29:21   
Blacky*
no bejbe in bejbić moram biti malo koristna in grem kuhat, pospravljat, se igrat

se javim kasneje papa

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
1.2.2009 9:32:13   
mala_pikica
Lukcu in Mihcu želi tudi naša družina vse naj, naj,...... in pa seveda lepo praznovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
1.2.2009 9:32:43   
dolenjka
Ojoj, vidim, da sem spet Stipetu nabijala poste user posted image

Ja Putina, priznam da Luiza ni moja top destinacija, ker nisem Diorjev, Escadin....fan, pa moj tošel tut ne user posted image  user posted image  user posted image
Mi smo šli predvsem zato, ker je samo tam štacuna, kjer prodajajo "kapsule" za naš Nespresso kafe user posted image  Pa smo raje pešačili od Art-loi (sej veš kje je to), da smo se malo po sončku sprehodili...nazaj grede smo šli pa v Mothercare, ker je bil včeraj zadnji dan razprodaj in sem za taro nabavila 5 ful hudih pižamic za 20 EUR user posted image  user posted image  user posted image  Vse je bilo znižano za 60 % in ker sem vedela, da je ful kvaliteta, so se mi kar oči svetile, ker je bilo toliiko znižano user posted image  Pa še 1 darilo smo kupili in to je bilo to. Potem smo šli pa na hitrco v Zaro in sem zagledala spomladanski kratek plašček - jaknico, krem barve z velikimi gumbi, ful dober, znižan z 100 EUR na 50 user posted image  user posted image  user posted image  In mi ga ja Stipkom za valentinovo kupil user posted image  Za spomladi res nimam nič, ker sem bila lani še debela Berta in nisem nič kupila, ker nisem hotla št. 44 kupit user posted image  user posted image

tako, zdaj je pa carica pri očitu pomalcala, grem pa malo k njej user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
1.2.2009 9:35:10   
ella79
jutro user posted image
dolenjka seveda je naša torta redi, jo danes že rabimo user posted image user posted image user posted image
kaj so nas že kar hotl spodit iz te teme user posted image user posted image user posted image jaz bom kar še eno leto tuki user posted image user posted image user posted image
zdej morm pa hitr mal pokidat in pripravit stvari user posted image joj, kar ne morem verjet, da že pihamo prvo svečko user posted image
lepo nedeljo user posted image
p.s.: če bo kej torte ostalo, lahko pridete user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
1.2.2009 9:37:32   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dober večer!

Najprej se z Lukcem zahvaljujema vsem za čestitkeuser posted image .

Smo preživeli lep dan sami, jutri pa je na vrsti praznovanje. Punce vse delate ful lepe tortice, sem jo tudi jaz naredila danes za Lukca. Jo bom jutri slikala in vam pokazala, čeprav ni nič posebnega v primerjavi z vašimi torticami. Sem pa bila pridna in sem spekla še orehe, školjkice in breskvice.

Srečka a ti že začneš delati, škoda. Če si doma lahko prideš v ponedeljek na kavico.

Vas jutri še kaj pokomentiram, sem utrujena in grem počasi spati. Lp

user posted image  za lepo praznovanje mlade družinice.
Z najino kavo pa bo bolj težko. V ponedeljek sem že v službi. user posted image  user posted image
Če boš pa kaj po mestu hodila, pa pokliči in greva na kavico. user posted image

Ojoj škoda, res mi je žal, da nisva spile te kaviceuser posted image . Grem pa jaz v torek v MB, ker ima Luka otroško posvetovalnico, samo ti si najbrž v službi.
Če pa boš imela kakšen dan prosto, lahko tudi popoldan pa si res vabljena na kavico k meni.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
1.2.2009 9:40:37   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image
dolenjka seveda je naša torta redi, jo danes že rabimo user posted image user posted image user posted image
kaj so nas že kar hotl spodit iz te teme user posted image user posted image user posted image jaz bom kar še eno leto tuki user posted image user posted image user posted image
zdej morm pa hitr mal pokidat in pripravit stvari user posted image joj, kar ne morem verjet, da že pihamo prvo svečko user posted image
lepo nedeljo user posted image
p.s.: če bo kej torte ostalo, lahko pridete user posted image user posted image user posted image

O Ella želim vam lepo praznovanjeuser posted image , tvoji Zoji pa bom čestitala v torek, imava pa s tvojo Zojo na isti dan rojstni dan, samo mala razlika je v letihuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
1.2.2009 9:40:53   
bamby
mlavla, luštno pikapoko si naredila user posted image . Res ti je fajn ratalo! Pa Neža vidim, da tudi noro uživa!

dolenjka, link od blažine torte:
http://www.kulinarika.net/fotografija.asp?ID=L50KzF6MMA7DGI46

jencili, jaz ti svetujem, če želiš obleko brez rokavov, da si umisliš za vsak slučaj še kakšno ogrinjalo, ki si ga lahko ogrneš čez ramena za zunaj. Noter bo pa povsod dovolj toplo, da boš lahko brez.

Zelo pomembno je, da pralni stroj ni preveč poln (ne sme bit nabit), ko daš prat, da se ti cunje preveč ne zmečkajo, drugič pa, ko jih iz pralnega stroja ven dajaš, jo vsako posebej otresi, kot bi jo hotla obesit na štrik za sušenje. Šele tako perilo daj v sušilca. Ti povem, da je redko kateri kos cunje za speglat. Pa poročaj, kako se ti obnese.

Luka in Miha od bugi, želim vama vsenajboljše za prvo svečko user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se včeraj tudi napraznovali. Bilo je ful lepo, Anaja je uživala, dobila polno lepih daril, praznovali smo pa vse do 20h, domov pa prišli šele po 21 uri. Vse do takrat je bila Anaj budna in posledično je tudi ponoči spala brez napakice do 8h.
Slike sledijo, ker se mi še nalagajo v PC. Sem pa jaz večinoma filmčke delala, sestra je pa bolj slikala, tako da večino slik šele dobim.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
1.2.2009 9:42:36   
ella79
Luka in Miha vse naj naj pa prvi rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
1.2.2009 9:49:43   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ja Putina, priznam da Luiza ni moja top destinacija, ker nisem Diorjev, Escadin....fan, pa moj tošel tut ne user posted image  user posted image  user posted image
Mi smo šli predvsem zato, ker je samo tam štacuna, kjer prodajajo "kapsule" za naš Nespresso kafe user posted image  Pa smo raje pešačili od Art-loi (sej veš kje je to), da smo se malo po sončku sprehodili...nazaj grede smo šli pa v Mothercare, ker je bil včeraj zadnji dan razprodaj in sem za taro nabavila 5 ful hudih pižamic za 20 EUR user posted image  user posted image  user posted image  Vse je bilo znižano za 60 % in ker sem vedela, da je ful kvaliteta, so se mi kar oči svetile, ker je bilo toliiko znižano user posted image  Pa še 1 darilo smo kupili in to je bilo to. Potem smo šli pa na hitrco v Zaro in sem zagledala spomladanski kratek plašček - jaknico, krem barve z velikimi gumbi, ful dober, znižan z 100 EUR na 50 user posted image  user posted image  user posted image  In mi ga ja Stipkom za valentinovo kupil user posted image  Za spomladi res nimam nič, ker sem bila lani še debela Berta in nisem nič kupila, ker nisem hotla št. 44 kupit user posted image  user posted image

tako, zdaj je pa carica pri očitu pomalcala, grem pa malo k njej user posted image

Dolenjka si bila včeraj pridna pri zapravljanju, jaz sem letos tudi ogromno zapravila na razprodajah in to predvsem za sebeuser posted image user posted image , res ne vem kaj mi je, ker do zdaj nisem bila tako zapravljiva. Letos pa si nonstop nekaj kupujem in to vse z izgovorom za rojstni dan, ki ga imam komaj v torekuser posted image user posted image .

Pa user posted image user posted image  za tvojga Stipkota, ko ti je tako lepo darilo kupil za valentinovouser posted image . Pa zanima me, če si že teta, sem zadnjič pri frizerki videla slikico v Lady od tvojga svaka in njegove žene, je imela že lepi trebuščekuser posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
1.2.2009 9:53:13   
Stipe air force
Tako, Carica frustkala, 150 aptamila + rizeva kasica... zdej bo se en keks zmazala in gremo v dopoldanske mizule... user posted image  user posted image  user posted image
Sefla pa dela urnebes po Tarinih oblekcah... in jih zlaga v novo komodo k sva jo kupla v IKEI in sem jo prejsnji teden sestavil... user posted image

A si predstavljate, tuki sta dve IKEI (ena v Anderlehtu, druga zraven letalisca in obe sta 10 min voznje od nas)... kako bi lepo bilo, da bi bila vsaj ena v Ljubljani ... user posted image  user posted image  ... , ker pol ne kupujes vse pod mus...in sp...s par sto eurckov za kar neki...  ampak gres kupit samo tist kar rabis... zato ker je pac blizu... user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
1.2.2009 9:55:02   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dolenjka si bila včeraj pridna pri zapravljanju, jaz sem letos tudi ogromno zapravila na razprodajah in to predvsem za sebeuser posted image user posted image , res ne vem kaj mi je, ker do zdaj nisem bila tako zapravljiva. Letos pa si nonstop nekaj kupujem in to vse z izgovorom za rojstni dan, ki ga imam komaj v torekuser posted image user posted image .

Pa user posted image user posted image  za tvojga Stipkota, ko ti je tako lepo darilo kupil za valentinovouser posted image . Pa zanima me, če si že teta, sem zadnjič pri frizerki videla slikico v Lady od tvojga svaka in njegove žene, je imela že lepi trebuščekuser posted image .

Moj bruder Cole, postane prvic ocka okrog 20ga februarja... mogoć bo pa 24. tko k je Carica user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
1.2.2009 10:11:58   
dolenjka
Tako, urnebes končan user posted image  Ne morem verjet, da smo nekaj stvari prerasli user posted image  Sam novega pa nič ne rabimo user posted image  user posted image

Ella user posted image  z tortico, jo bomo kaj videli user posted image  Pa lepo pihajte danes user posted image

Stipe, nočem nočem in nočem, da S rodi na 24. user posted image  Toje od carice dan v naši familiji in mislim, da smo to že razčistili in je jasno user posted image  Ker če bo, ne bomo nikoli pri njih na RD user posted image user posted image  Mi bomo caričin RD prznovali takrat kot ga ima in pika user posted image

Pri nas je spet lepo sončno, ampak mrzlo user posted image  Ampak važno, da je sonček, se bomo že oblekli user posted image  

Uživajte dan, jutri je spet šiht user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4798
1.2.2009 10:14:34   
mlavla
dan..se vam sam na hitrco javljam..

smo meli pestro noč..ene tri urce smo gledali v luft...

bi pa prosila tiste, ki imate izkušnje al pa znanje o bronhiolitisu,da mi poveste kakšni so znaki...

naša je ponoči tko hitro in težko dihala, pa kašljala..vročine pa nima..sicer pa je zdele zelo dobro razpoložena....hvala za odgovore..

da ne bom prekmal kako paniko delala..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
1.2.2009 10:15:04   
bamby
No zdaj pa nekaj obljubljenih slikc:

Najprej njena prva tortica

user posted image

pa še detajl račke

user posted image

njena pametna knjigica

user posted image

pa z mojo mamo

user posted image

darilo od none
user posted image

pa slikci ob tortici

user posted image
user posted image

in še sestrična Tara na konjičku-gugalniku

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.