mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooo, mafi is back tally, fajn stiskam pestke, da bo današnja noč veliiiiiko boljša Emilija bo gramčke lepo nazaj pridobila, samo da se konkretno pozdravi jana81, uživajta na predstavi, pazita na cesti. Poroka: eni dajo več, drugi manj. jana81, saj ni treba razkošne ohceti, poročiti se da tudi čisto na tiho in praktično zastonj Zame ni poanta v velikem žrtju, pitju in fešti, ampak v sklenitvi zakonske zveze. Poročni prstani: midva sva prstana kupila v eni zlatarni v CE, za oba sva pred 10. leti dala (če preračunam v sedanjo valuto) 100 EUR. Nosiva jih ne, ker ga mož zaradi narave dela ne more, meni pa se koža na prstih vname, zato sploh ne nosim prstanov. yes i am back sam ko se spomnim prstanov mi gre kar na , enega naročili pri močniku belo,rdeče in rumeno zlato-pa so bili za en drek ker mi je kao roka oksidirala...., no pol ga je pa dragi izgubu v morju ko sva imela nočno kopanje, pa sva pec letela v Rovinj po novega, ker ni bilo izbora sva vzela čisto navadna, pa mi ni bil všeč, pol sva šla pa v šoping in sem se čist zaljubila v un prstan, tako da sem dobila3-jega
|