Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sicer brca, ampak se mi zdi dase je zdej mal umiril že. Mislim, da je to vse skupi zaradi preveč dela, tk da bom danes sam še počivala tk kot to že počnem cel dan.
...jaz tudi ne maram likanja ampak vcasih se mora...sem ok,sam neucakana sem pa ze kar...komaj cakam...Brkn mene ,ko bo mal dlje casa kaj bolelo bom kar sla v p ne bom cakala da bodo popadki na 5min,tako mi je tudi g rekla...
. kar je sicer menda pogosto med nosecnostjo in gre potem nazaj. samo pri meni verjetno ne bo slo, ker sem imela ze eno operacijo kile pred leti. jajca.
a je res ,da se umirijo ,ko se bliza porod?Kayica jaz sem tudi slisala za lunico,da naj bi otroka v njej imeli samo v voznji in da naj bo kratka,ce je pa daljsa ,da ga moras ven vzet zaradi hrbtenice,jaz imam zato tudi kosaro,ker se sportni deli pri vseh vozickih ne dajo v cisto lezec polozaj...V tisti kosari pa ga imas lahko tudi ,ko si na obisku,sprehodu ali doma...pa se toplo je novorojencku v njej...