nagajiva
|
Ojla Danes smo spet tečkasti . Se kar nekaj joka. Pa pride dragi domov, ga vzame na roke in frajerček lepo zaspi-pri meni pa ne . Sem kar malo ........ IZVIRNO SPOROČILO: jelka123 sem pa se malo zamislila ko sem opazila nekaj svetlikajočega na glavi in sem mislila da mi je ostal pramen svetlih las-pa ni ampak sivi ,pol pa grem k frizerju in mi reče da imam že sive lase-groza pri 30 Welcome to the club.....pa jih mam 28 in so že sivi. Moja mami je bila pri 30 že skoraj čist siva, tako da se jaz še kar dobro držim . Ma sreča, da obstajajo barve.... Rokice-pa to jim je vsem verjetno sedaj najbolj zanimivo opravilo. Lovro takoj ko lahko, izkoristi in tišči rokice v usta. Pa mu pustim en čas....potem se pa tako ponavadi sam od sebe razjezi in naveliča . Na srečo pa palec redko uspe v usta spravit. Ponavadi kar celo pestko. Ga pa skušam zamotit z ropotuljico in kakšno drugo igračko. Jih je pričel lepo v roke prijemat....pa seveda v usta dajat . Drugače pa mu je zanimovo vse kar ropota in je živih barv. Rad ima tud igralno podlago, ampak se še vedno kar hitro naveliča. EMA-nisem gledala, sem pa slišala samo zmagovalko. Je drugačna, mogoče bo zato opazna. Težko pa ocenjujem, ker drugih nisem slišala. Taly82-super seznam ...ampak, Nagajiva-28.1., Orka 1.2. ...... Tinka05-jaz jem vse razen fižola, zelja ipd. Tud citruse, pa zaenkrat ni opazit, da bi Lovro težko prenašal. Ti je pa P to rekel, ker je na citruse veliko alergij. Probaj, pa če bo kaka težava, pač ne jej . Sedaj pa spijem kapučino do konca, ker bo verjetno kmalu alarm . Ga je ati uspel za kratek čas uspavat, samo ko je lakota je pač lakota .....