buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer! Na hitro sem vas preletela ... misar, upam, da se vam stanje umiri! lilčy, kako lepa hiška, da o psu ne govorim, moj mlekarnar bi ti ga pa itak posvojil, ker si noro želi takega psa. ella, umetnica si, nikja! itata, za jutri: VSE NAJBOLJŠE JAKOBU! (se ti ne bom mogla oglasit, ker bom cel dan bizi!) stipe: hvala za tolažilne besede, ampak tebi je lahko, k si doma, jaz se za zaj***! Pridi jutri k meni na govorilne, bom imela saj kaj pametnega za povedat, pa še čas mi bo hitreje minil. Saj kaj pa tebi teh niekja kilometrov naredit! Danes so me mulci takoooooooooooooooooooo razkuril! Sam kaj, ko nisem svinja ... Napovedan test, jih pride 10, 4 manjkajo, ostalih 12 pa zunaj na čiku, pa zamudijo skoraj 10 minut in mislijo, da je to cool, se prirežijo v razred ... Sam jaz sem jih vrgla ven! dobr da nisem več v srednji šoli Samo ej, mi si tega nismo upal delat. ne vem, ampak malo več resnosti je pa bilo. Pa nisem hodila v šolo pred 40 leti, ampak samo ... saj i ne upam zračunat ... pi**** kmalu jih bo 20! no, pred 15 leti.