Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
me je zelo presenetil, ko je izbral ime Dario. Za punčko potem sploh nisem iskala imena, sem pa potem, ko me je porod tako prehitel še na porodni postlji razmišljala, da če bi bila punčka, bi ji dala ime Zoja ali pa Živa...

.
. Je bil danes pravil mali tečko. Po kopanju in cartanju pri atiju ter seveda "večerji" pa je bil od vsega skupaj že tako utrujen, da je kar na joški zaspal. Sem ga dvignila, je kar v spanju dva kupčka podr
zvečer spat na bok. Ker jaz se trudim, ga podložim z veliko brisačo, pa hitro dol zleze in spi na hrbtu....
pa za fantke, ma sem se nato tudi jaz uštulila pri fantkih. Vedela sva za spol. Petja mi je bilo nenavadno ime in redko, izhaja pa iz imena Peter. Je za punčke in za fantke. V primeru, če bi se zmotili in bi rodila fantka, pa sva izbirala med Jon (bil je favorit), nato pa sva dodala še Jaša in Arne.
za vse.!!! Danes imam pregled pri optiku, ampak sem skenslala, ker zdele niti slucajno ne grem v Lj. Ker je zihr tak kaos na cesti. Pa danes sem planirala ribice, pa ocitno tud nic ne bo z njimi. Si bo treba kej druzga omislit....imam ze lazanjo v mislih:)
ampak bo ze:) Domov sem se pa vozila vecinoma 40 km/h, no redko kje 50. Je bila taka zasnežena cesta.
Tanja in
Tine sta mu bila všeč.