Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:01:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Čer! najprej moram čestitati našima slavljencema: JAKOB in BLAŽ vse najlepše za vajin 1. roj. dan Blaža torta ti je pa ful, ful dobro uspela. Pa zelo lepa otročka imaš. Moram se jaz tudi potruditi in pokazati par slikic iz našega praznovanja. Samo me je kar sram, ker vse tako obvladate krasenje tort. Jaz jo spečem pa tudi kreme mi niso problem, samo za dekoracijo pa sem čisto brez ideje. Pa saj, jaz sem vesela, da sem se potrudila in sama spekla. Smo pa imeli danes posvetovalnico in je Luka velik 76cm in ima 8600g. Pikice pa ni dobil, ker je še vedno prehlajen in kašlja. Je pa tudi Lana prehlajena, tako, da jo imam doma in upam, da se pozdravi. Ana in David za vaju pa , da se čimprej pozdravita. hvala. Ti pa le pokaži praznovanje, torta ni važna. Sej jaz tudi marsikaj ne znam pa kaj. nismo vsi za vse.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:06:12
|
|
|
|
blaža
|
nič pol , grem še jaz, ker ni nobene. nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:06:36
|
|
|
|
pina-1
|
čer
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:06:52
|
|
|
|
mlavla
|
čer... sem se zdej sesedla za računalnik..sem čist crknjena.. je pa k sreči izpit za mano..pa še naredila sem ga..sem prov vesela Neža je ravnokar zaspala... Blaža še enkrat bravo za tortico in praznovanje!!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:07:10
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer čer
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:08:39
|
|
|
|
jencili
|
čer
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:09:46
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža nič pol , grem še jaz, ker ni nobene. nočko! Blaža a sem jaz gledla tvojo tortico medvedka. Če sem gledla tvojo a jo lahko kje vidim ali pa mi jo še enkrat pokaži ( torto mislim ) . Ker jaz bi jo kopirala, če mi dovoliš.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:10:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer čer bomo kako rekle, al bo tuga?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:13:16
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer čer bomo kako rekle, al bo tuga? ja upam,da ne boste vse pobegnile...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:15:42
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža nič pol , grem še jaz, ker ni nobene. nočko! Blaža a sem jaz gledla tvojo tortico medvedka. Če sem gledla tvojo a jo lahko kje vidim ali pa mi jo še enkrat pokaži ( torto mislim ) . Ker jaz bi jo kopirala, če mi dovoliš. Ja lahko, am una torta je meni tako grdkana. ni mi ravno ratala, je bla med mojimi prvimi. no ma ti jo vseeno prilimam. http://katarinak.moj-album.com/
< Sporočilo je popravil blaža -- 3.2.2009 21:16:45 >
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:16:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza, le treniraj s torticam, ko Belgijci pridejo.... ves da so vajeni na dobre praline....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:17:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, le treniraj s torticam, ko Belgijci pridejo.... ves da so vajeni na dobre praline.... ja vas čakam. Pa resno.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:18:07
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer... sem se zdej sesedla za računalnik..sem čist crknjena.. je pa k sreči izpit za mano..pa še naredila sem ga..sem prov vesela Neža je ravnokar zaspala... Blaža še enkrat bravo za tortico in praznovanje!! hvala.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:18:46
|
|
|
|
nizy
|
čer, ELMA - saj se bo Elma navadila na vrtec blaža - super torto si naredila ostale za opravljene sistematske preglede
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:18:56
|
|
|
|
Stipe air force
|
cer Pina , cer mlavla , cer jencili ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:19:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy čer, ELMA - saj se bo Elma navadila na vrtec blaža - super torto si naredila ostale za opravljene sistematske preglede hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:19:22
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer čer bomo kako rekle, al bo tuga? Ja, ve kar kakšno rečite, da bom imela kaj brati zjutraj pri kavici . Blaža hvala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:19:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force cer Pina , cer mlavla , cer jencili .... pa cer Blaža
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:19:50
|
|
|
|
Stipe air force
|
cer nizy
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:20:34
|
|
|
|
Stipe air force
|
noooo, cer Blaza
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:20:59
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer čer bomo kako rekle, al bo tuga? Ja, ve kar kakšno rečite, da bom imela kaj brati zjutraj pri kavici . Blaža hvala Naredi ga tako, da je zgornji del trupa ožji, pa noge malo širše. Veš kaj mislim? meni lih zato ni ok, ker ni tak.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:21:21
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force noooo, cer Blaza če že moram ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:22:09
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force noooo, cer Blaza če že moram ne? kam, ne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:23:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force cer Pina , cer mlavla , cer jencili .... o stipčina čer. šta ima novoga u vas?
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 3.2.2009 21:24:36 >
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:24:37
|
|
|
|
Stipe air force
|
"Kam pa ti tako hitiš?" "Domov, ženi moram skuhati kosilo." "Kaj pa je? Je kaj bolana?" "Ne, lačna je."
|
|
|
testAdminKatero ime bi izbrali?Sven (
16%)

Svit (
15%)

Nejc (
42%)

Anže (
28%)
Število vseh glasov: 89Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!