Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:03:49
|
|
|
|
arabela*
|
mi je uspelo A postričt....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:05:45
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Tak, moj otrok spi , malo še počvekam z vami, potem pa grem pogledat en film Pa ja če pa non stop tu gor visim zvečer kot, da sem že malo zmešana
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:06:17
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi je uspelo A postričt.... Super Kak pa? A na "nulo"?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:10:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Super Kak pa? A na "nulo"? samo spredaj sma porezale,se je drla ko šoja. ima čist ravno ko čelada po čelu, ,ker je meni to všeč.....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:12:37
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya samo spredaj sma porezale,se je drla ko šoja. ima čist ravno ko čelada po čelu, ,ker je meni to všeč..... Ja, saj, če ima ravne lase ni problem ne...jaz pa si jih morem vedno likat, drugač sem, ko Jimi Hendrix
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:16:54
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi je uspelo A postričt....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:18:02
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Tak, moj otrok spi , malo še počvekam z vami, potem pa grem pogledat en film Pa ja če pa non stop tu gor visim zvečer kot, da sem že malo zmešana pol pa smo tak vse zmešane ki smo tu gori
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:18:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Ja, saj, če ima ravne lase ni problem ne...jaz pa si jih morem vedno likat, drugač sem, ko Jimi Hendrix saj pa ti nikoli nisi mela kodrastih
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:21:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 pol pa smo tak vse zmešane ki smo tu gori jaz ugotavljam,da sem preveč not v ta rr padla.bom si urnik naredla...zjutraj ob kavi,pa zvečer,ker to pa je že res...moj me zadnjič vpraša,zakaj imam tiste zvezdice zraven--jaz pa njemu,ker mam čez 6000objav,pa ga je skoraj kap zadela....................
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:23:38
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 pol pa smo tak vse zmešane ki smo tu gori jaz ugotavljam,da sem preveč not v ta rr padla.bom si urnik naredla...zjutraj ob kavi,pa zvečer,ker to pa je že res...moj me zadnjič vpraša,zakaj imam tiste zvezdice zraven--jaz pa njemu,ker mam čez 6000objav,pa ga je skoraj kap zadela.................... eh, moj se tud križa zraven................ samo se jaz zdaj malo ŽE ( ) nazaj držim.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:24:56
|
|
|
|
arabela*
|
ja,hitro not padeš.....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:25:53
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ja pa saj bi šlo tud brez, komot...............samo če pa se nekaj časa ne oglasim, te pa že tiralice pošiljate , pa se sprašujete če sem kaj jezna,................. jaz pa nemoreb bit taka, pa se pač oglasim da me vidite
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:26:11
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Ja, saj, če ima ravne lase ni problem ne...jaz pa si jih morem vedno likat, drugač sem, ko Jimi Hendrix saj pa ti nikoli nisi mela kodrastih Ah ne, kje pa samo, da še me nisi vidla
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:27:20
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 pol pa smo tak vse zmešane ki smo tu gori Saj malo smo res ja
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:27:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Ah ne, kje pa samo, da še me nisi vidla zakaj pa vedno likaš jaz mam tud včasih ravne,včasih kodre..
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:28:09
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 pol pa smo tak vse zmešane ki smo tu gori jaz ugotavljam,da sem preveč not v ta rr padla. Evo, enako
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:29:05
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Ja, saj, če ima ravne lase ni problem ne...jaz pa si jih morem vedno likat, drugač sem, ko Jimi Hendrix saj pa ti nikoli nisi mela kodrastih Ah ne, kje pa samo, da še me nisi vidla Saj tak fejst pa se ti ne kravžljajo, ali Se te ne spomnim da bi bla kravžljasta
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:29:53
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Ah ne, kje pa samo, da še me nisi vidla zakaj pa vedno likaš jaz mam tud včasih ravne,včasih kodre.. Ker mi gre na živce, ko se mi kravžlajo Saj veš kak je ne...će imaš skravžlane bi imel ravne, če pa imaš ravne pa bi imel kodre ne... nikoli ti ni prav
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:30:24
|
|
|
|
arabela*
|
eh,pandica nas malo heca...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:31:53
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Saj tak fejst pa se ti ne kravžljajo, ali Se te ne spomnim da bi bla kravžljasta Pa tak čudno se mi skodrajo in meni to ni všeč. Na morju recimo, ko še je sol pa se mi sami posušijo lasje sem pa pune skodrana...bi me mogla 1x videt, nebi verjetno verjela, da sem to jaz
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:32:33
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh,pandica nas malo heca... Ja, da vam ni dolg čas
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:32:47
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Ah ne, kje pa samo, da še me nisi vidla zakaj pa vedno likaš jaz mam tud včasih ravne,včasih kodre.. Jaz pa bi htela imet malo zavite, pa nič.................imam take lase da mi takoj vse spusti ko bi ve videle L ko je bila mala, kak je bla kjut z kravželjčki , zdaj pa jih ima vedno manj............ V pa se tudi nekaj že kravžlja , pa moj jih tudi ima , samo jaz ne
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:34:36
|
|
|
|
Pandica
|
Aja, pa, ko si jih zlikam imam pol take lepe svilnate lase, če pa si jih nebi pa take čudne in taki volumen las, da nisem za med ljudi kaj čem, če pa imam toliko las na glavi eh, samo raje to kot pa, da bi bila pleška
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:34:38
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Pa tak čudno se mi skodrajo in meni to ni všeč. Na morju recimo, ko še je sol pa se mi sami posušijo lasje sem pa pune skodrana...bi me mogla 1x videt, nebi verjetno verjela, da sem to jaz Daj kako fotko, sigurno jo imaš
|
|
RE: Mariborčanke II. del 3.2.2009 21:36:45
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Daj kako fotko, sigurno jo imaš Imam, imam samo res nebi zdaj dajala mojih slik tu na javni forum, pa še to iz morja Samo imam itak na morju skoraj vedno lase v čop ali pa z klipsno spete, ker mi je drugač prevroče Ti pa jih pokažem prvič, ko prideš k meni, prav?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?