Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, Erazem ima čisto primerne mere, fejst dečko suzy85 in tally, lepe fotke Soncnica Sandra ***, tudi jaz kupujem ta mehčalec v Müllerju barbaw, za Jako in Majo. Zate pa Ja, Gregi jemlje Singulair. Pa Videk od hijence tudi. Aha, saj je napisala Stranski učinki? Mislim, da jih pri Gregiju ni opaziti Povedati pa itak ne zna... Me je kar streslo, kako hudo je pri Jaku Jaz se poslavljam za nocoj, muči me migrena in mi ni Imigran čisto nič prijel, se mi že malo meša od bolečin Samo še tega se je manjkalo, že tako sem zadnje par dni vsa povožena Mirno nočko želim vsem špelin@ jaz sem tudi danes imela cel dan glavobol, kar fejst hud napad je bil , najprej mi imigran ni prijel, potem sem še enga vzela, zraven pa še svečko Ketonal in je prijelo ko šus , sem bila v roku 3 min kot nova. A ti imaš v obliki tablet, ali razpršilo za v nos? Meni tablet ne prime, pa imam zdaj ta razpršilec in mi je bolje, ker res prime v šusu, seveda z kombinacijo Ketonala. Hudič so te migrene , upam da te kmalu popusti Ojej Edina, tudi tebe je danes mučila migrena . Me veseli, da je zdravilo hitro prijelo. podpišem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|