pocka
|
Dobro jutro, da se javim na raport, danes sem bolj leteča, smo že imeli zjutraj zobarja za Tajo, prej sem pa izvedla misijo nemogoče, imam pol pregled,pa sem se morala malo uredit. Uf, niso lahke. mama_m - čestitke za malo Mašo čebeica maja - čestitke tudi tvoji kolegici , važno,da so v redu...me je pa kar malo stisnilo,ker jaz bi tudi morala več ležat,pa ne ubogam glih najbolj masiranje presredka - mi smo to prakticirali v prvi nosečnosti, pa ni prav nič pomagalo, je pa baje Pušenjak enkrat eni odgovoril, da bi bil efekt šele, če bi se par let vsak dan masirala . No, škodit ne more, koristit pa tudi verjetno ne. pupa - več sreče danes pri iskanju prstanov sterilni zloženci - jaz sem jih nabavila v lekarni 50 kom za 3€, so pa od Tosame...v prvo smo jih uporabljali predvsem za popek, drugo se pa ne spomnim, učke se mi zdi,da smo kar z vatko umivali kosilo - popečen goveji steak, zraven pa pašta z zelenjavo, solate se mi pa ne da delat tasa - na kulinariki je en fajn recept s piščančjimi fileji - piščančji žur, samo ne vem,če lahko ti ješ vse tiste sestavine