gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kittyy evo mene,......sej ve tolk napisete,da moram vse nazaj brat,sam je mal prevec,.... .....zato vas moram vprasat,.... jst zdej cakam na posto,ki nevem kdaj bo prisla,in pol moram kao neki za eno stevilko poklicat,pol pa nic ne vem vec naprej,bi mi katera lahko malo razlozila,...hvala kaj to pomeni da vse k Resu hodte,a to je privat v Lj,al kaj? joj se vidi da sem novinka,.. pa se to me zanima ko zacnes s postopkom,kolk si povprecno na bolniski al dopust,al kr skos lahko hodis delat? ....ja res me ful zanima glede bolniske,po transferju,kako to gre? punca hvala za odgovor Dobrodošla pri nas Ko dobiš pošto od konzilija pokličeš na tisto tel št. in ti dajo evidenčno številko. Nakar ob naslednji M spet pokličeš in ti povedo kdaj prideš na vpis. Bolniško dobimo med punkcijo in ET (5 dni ) in 3 dni po ET. Lahko se pa zmeniš s svojim os. G, da ti jo da do testa zaradi narave dela (bolj stresno, težko fizično, izpostavljenost bacilom...) K Rešu lahko hodiš samoplačnoško ali na koncesijo. Ponavadi je tako, da je prvi postopek samoplačniški, naslednji na koncesijo, spet samoplačniški...etc