|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
8.2.2009 8:40:05   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: LILIKK

Vrtnica 79 in vse, ki vas zanima kdo sem.

Bom rekla, da sem na novo registrirana na forumih, spremljala pa sem jih že prej. Drugače pa sem mami treh otrok (stari  so 7,5 in 5,5, ter 2 leti - dva fanta in ena punca). na žalost že v službi, tako da mi ne uspe biti več na forumu.

No vam še napišem kaj ob priliki.

Lahko noč.

Ja,bi blo fino,da se kaj več javiš in da malo več zvemo o tebi. Drugače pa dobrodošla!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu LILIKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
8.2.2009 9:17:47   
Vrtnica79
Dobro jutro, kako gnilo vremeuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
8.2.2009 9:23:51   
Vrtnica79
LILIKK če ti uspe se kar vklopi k nam, pa tudi na srečanje lahko prideš. Iz kot pa si?

Matcar kako mošnjiček, te že kaj dol vleče?

Saraya še spite?

Pandica a si že doma?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
8.2.2009 11:04:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Saraya še spite?

jaz se user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3204
8.2.2009 11:27:06   
matcar

LILIKK če ti uspe se kar vklopi k nam, pa tudi na srečanje lahko prideš. Iz kot pa si?

Matcar kako mošnjiček, te že kaj dol vleče?

Saraya še spite?

Pandica a si že doma?

Ja,ful me vleče nekam dol. Boli,ko hudič,sploh ko se morem kaj prepognit. Pa ko M dvigujem,se mi zdi,da bo user posted image  ven pado.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3205
8.2.2009 11:59:00   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pa ko M dvigujem,se mi zdi,da bo user posted image  ven pado.user posted image

ahti malouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
8.2.2009 11:59:29   
arabela*
nič baburice,vas zapuščam za nekaj časa.......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
8.2.2009 13:06:01   
matcar
Saj ahtam,kolko pač morem. Se tipkamo kasneje,grem v vodoravni položaj malo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
8.2.2009 16:09:44   
Pandica

Pandica a si že doma?

Seveda, že zdavnaj user posted image
Smo pa se imele super in se zmenle, da se moramo zdaj več krat tako dobit user posted image user posted image user posted image pa tak sem se najedla, da sem skoraj poknila user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3209
8.2.2009 16:12:41   
Pandica

pa sem mami treh otrok (stari  so 7,5 in 5,5, ter 2 leti - dva fanta in ena punca).

Dobrodošla user posted image

Čakaj malo...če imaš 7,5 letnega otroka in 5,5 letnega in 2 fanta in eno deklico staro 2 leti a ni to pol 5 otrok? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu LILIKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
8.2.2009 16:13:43   
Pandica
Jaz pa sem že zdaj vse posesala, umila gor Zalino, mojo sobo in hodnik, zdaj pa grem peglat imam danes delodiš user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
8.2.2009 16:15:52   
LILIKK
Mi smo tudi ravnokar prikolovratili domov. Smo šli k tašči na kosilo. Vsaj enkrat se ni bilo treba z lonci ukvarjat.

Vreme je pa res obupno. Saj tudi mene vleče v vodoravni položaj, ampak se grem prisilit, da zložim cote iz sušilca, si vsaj malo likanja prišparam, drugače je še huje, če pustiš.

Drugače pa sem iz Maribora.

Pozdravček!user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
8.2.2009 16:20:38   
Pandica

Drugače pa sem iz Maribora.

Ja, saj pa tu smo vse Mariborčanke user posted image user posted image user posted image
Iz katerega konca pa? user posted image

(odgovor članu LILIKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
8.2.2009 17:25:53   
LILIKK
Sicer Maribor ni tako velik. Drugače pa sem iz Studencev.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
8.2.2009 17:33:30   
LILIKK
Pandica šele sedaj sem pogledala malo višje, da ti ni uspelo razvozlati mojega stavka.

Mogoče je bilo res malo strnjeno napisano, vendar mislim, da se da razumet, da če sem mama treh otrok (dveh fantkov in ene punce, ki so stari 7,5let  in 5,5 let ter dve leti). Na srečo so to še  vedno samo trije. Vsaj zame.

(odgovor članu LILIKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
8.2.2009 17:46:25   
botrca
LILIKK dobrodošla tudi iz moje strani user posted image . Ja potem si pa tudi ti vabljena na naše naslednje srečanje Mariborčank ko se bomo zmenle. Ok?

Jaz pa še kar ležim in dobivam inekcije, ful me boli da ne morem dolgo ne stat ne sedet. Čakam, da prideta moja moška ker Jana pazi moja sestra, Marjan pa je delal.

Pandica me veseli, da si se včeraj lepo imela po dolgem času. Si dobila motivacijo za današnje čiščenje in pospravljanjeuser posted image . Pridna. Kako pa je Zala? Kaj sem dobro prebrala da je imela drisko? Kako pa okica?

Saraya kako si pa ti in tvoji mali pikici? Še pridno telovadiš? Kosilo si imela danes pri tašči? Si že našla stanovanje?

Vrtnica79 kaj pa je pri tebi novega? Ste zdravi? Kako je bilo na onih 2 razgovorih za službo? Kdaj začneš z vrtcem?

Matcar kako pa kaj ti in tvoja user posted image ? Upam, da ne pucaš spet kaki sneg ali pa stanovanja saj se ti res lahko kaj zgodiuser posted image . Čuvaj se ker drugi te ne bodo. 

Tako, sem uspela malo več napisat, da vidite da vas nisem pozabila. Pa saj me niti niste pogrešale.

papa...grem nazaj ležat, ker sem čisto trda.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu LILIKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
8.2.2009 17:51:28   
Pandica

Pandica šele sedaj sem pogledala malo višje, da ti ni uspelo razvozlati mojega stavka.

Mogoče je bilo res malo strnjeno napisano, vendar mislim, da se da razumet, da če sem mama treh otrok (dveh fantkov in ene punce, ki so stari 7,5let  in 5,5 let ter dve leti). Na srečo so to še  vedno samo trije. Vsaj zame.

No, si pač malo "nerodno" napisala user posted image user posted image user posted image pa jaz sem danes bolj blentava user posted image
saj pa to ni tak "big deal", če se nekdo zmoti, ali? user posted image

(odgovor članu LILIKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
8.2.2009 17:52:53   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Pa saj me niti niste pogrešale.

Ooo ja, pa smo te user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
8.2.2009 17:55:12   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Pandica me veseli, da si se včeraj lepo imela po dolgem času. Si dobila motivacijo za današnje čiščenje in pospravljanjeuser posted image . Pridna. Kako pa je Zala? Kaj sem dobro prebrala da je imela drisko? Kako pa okica?

Zala je tak tak user posted image   sem že misla, da je boljše, da mi ga danes spet nekaj serje, dobesedno user posted image   spet ima drisko user posted image
Vsaj očka se mi zdi, da je malo boljše, ker ji res pridno mažem kot nama je bilo naročeno.
Kako pa si ti? Do kdaj še boš te dobivala inekcije? Boga reva...drži se...  user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
8.2.2009 18:18:16   
LILIKK
Botrca pozdravljena!

Hvala za dobrodošlico. Upam, da se bom privadila vešemu čveku, vidim da se že vse ful poznate, pa teče včasih čvek kar v šifrah (vsaj zame).

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
8.2.2009 18:37:02   
matcar
Botrca,mojauser posted image  je zaenkrat ok. Edino dol mi mošnjiček vleče,imam občutek,da bi že rad ven prišo mali.user posted image  
Upam,da se boš ti porihtala,ker to pa so muke isosove!Misliš,da boš do četrtka ok,da prideš v EP?
LiliKK,kje na studencih stanuješ? Jaz sem tudi namreč iz studenc.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu LILIKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
8.2.2009 18:44:21   
Pandica
matcar  mogoče boš mi ti znala pomagat  ali pa tut, če katera druga ve...

Zadnjič, ko sem si potegnila dol Snow Buddies film ne... prej pa sem komaj pogledala, "če dela vse ok" in mi kaže samo črno sliko skozi, podnapisi in glasovi pa so normalno...zakaj? kaj te je to zdaj?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
8.2.2009 18:45:05   
Pandica
****ti user posted image we are sorry, še dobro, da dam vedno copy / paste user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
8.2.2009 19:03:50   
matcar
Potem je film zanič,če slike nima. Probaj ga še enkrat dol potegnit,pa predogled naredi,da boš vidla,če je vse ok. 

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
8.2.2009 19:09:28   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Probaj ga še enkrat dol potegnit,pa predogled naredi,da boš vidla,če je vse ok. 

Kje pa naredim predogled na partisu? user posted image   user posted image
Sploh nisem vedela, da se da tut to user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kontracepcija
пеперутка16

Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?

Da, vsaj tri mesece prej. (83%)

Da, manj kot tri mesece prej. (0%)

Ne. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!