Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 8:40:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILIKK Vrtnica 79 in vse, ki vas zanima kdo sem. Bom rekla, da sem na novo registrirana na forumih, spremljala pa sem jih že prej. Drugače pa sem mami treh otrok (stari so 7,5 in 5,5, ter 2 leti - dva fanta in ena punca). na žalost že v službi, tako da mi ne uspe biti več na forumu. No vam še napišem kaj ob priliki. Lahko noč. Ja,bi blo fino,da se kaj več javiš in da malo več zvemo o tebi. Drugače pa dobrodošla!
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 9:17:47
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Dobro jutro, kako gnilo vreme
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 9:23:51
|
|
|
|
Vrtnica79
|
LILIKK če ti uspe se kar vklopi k nam, pa tudi na srečanje lahko prideš. Iz kot pa si? Matcar kako mošnjiček, te že kaj dol vleče? Saraya še spite? Pandica a si že doma?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 11:04:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Saraya še spite? jaz se
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 11:27:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 LILIKK če ti uspe se kar vklopi k nam, pa tudi na srečanje lahko prideš. Iz kot pa si? Matcar kako mošnjiček, te že kaj dol vleče? Saraya še spite? Pandica a si že doma? Ja,ful me vleče nekam dol. Boli,ko hudič,sploh ko se morem kaj prepognit. Pa ko M dvigujem,se mi zdi,da bo ven pado.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 11:59:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ko M dvigujem,se mi zdi,da bo ven pado. ahti malo
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 11:59:29
|
|
|
|
arabela*
|
nič baburice,vas zapuščam za nekaj časa.......
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 13:06:01
|
|
|
|
matcar
|
Saj ahtam,kolko pač morem. Se tipkamo kasneje,grem v vodoravni položaj malo.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 16:09:44
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Pandica a si že doma? Seveda, že zdavnaj Smo pa se imele super in se zmenle, da se moramo zdaj več krat tako dobit pa tak sem se najedla, da sem skoraj poknila
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 16:12:41
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILIKK pa sem mami treh otrok (stari so 7,5 in 5,5, ter 2 leti - dva fanta in ena punca). Dobrodošla Čakaj malo...če imaš 7,5 letnega otroka in 5,5 letnega in 2 fanta in eno deklico staro 2 leti a ni to pol 5 otrok?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 16:13:43
|
|
|
|
Pandica
|
Jaz pa sem že zdaj vse posesala, umila gor Zalino, mojo sobo in hodnik, zdaj pa grem peglat imam danes delodiš
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 16:15:52
|
|
|
|
LILIKK
|
Mi smo tudi ravnokar prikolovratili domov. Smo šli k tašči na kosilo. Vsaj enkrat se ni bilo treba z lonci ukvarjat. Vreme je pa res obupno. Saj tudi mene vleče v vodoravni položaj, ampak se grem prisilit, da zložim cote iz sušilca, si vsaj malo likanja prišparam, drugače je še huje, če pustiš. Drugače pa sem iz Maribora. Pozdravček!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 16:20:38
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILIKK Drugače pa sem iz Maribora. Ja, saj pa tu smo vse Mariborčanke Iz katerega konca pa?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 17:25:53
|
|
|
|
LILIKK
|
Sicer Maribor ni tako velik. Drugače pa sem iz Studencev.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 17:33:30
|
|
|
|
LILIKK
|
Pandica šele sedaj sem pogledala malo višje, da ti ni uspelo razvozlati mojega stavka. Mogoče je bilo res malo strnjeno napisano, vendar mislim, da se da razumet, da če sem mama treh otrok (dveh fantkov in ene punce, ki so stari 7,5let in 5,5 let ter dve leti). Na srečo so to še vedno samo trije. Vsaj zame.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 17:46:25
|
|
|
|
botrca
|
LILIKK dobrodošla tudi iz moje strani . Ja potem si pa tudi ti vabljena na naše naslednje srečanje Mariborčank ko se bomo zmenle. Ok? Jaz pa še kar ležim in dobivam inekcije, ful me boli da ne morem dolgo ne stat ne sedet. Čakam, da prideta moja moška ker Jana pazi moja sestra, Marjan pa je delal. Pandica me veseli, da si se včeraj lepo imela po dolgem času. Si dobila motivacijo za današnje čiščenje in pospravljanje . Pridna. Kako pa je Zala? Kaj sem dobro prebrala da je imela drisko? Kako pa okica? Saraya kako si pa ti in tvoji mali pikici? Še pridno telovadiš? Kosilo si imela danes pri tašči? Si že našla stanovanje? Vrtnica79 kaj pa je pri tebi novega? Ste zdravi? Kako je bilo na onih 2 razgovorih za službo? Kdaj začneš z vrtcem? Matcar kako pa kaj ti in tvoja ? Upam, da ne pucaš spet kaki sneg ali pa stanovanja saj se ti res lahko kaj zgodi . Čuvaj se ker drugi te ne bodo. Tako, sem uspela malo več napisat, da vidite da vas nisem pozabila. Pa saj me niti niste pogrešale. papa...grem nazaj ležat, ker sem čisto trda.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 17:51:28
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILIKK Pandica šele sedaj sem pogledala malo višje, da ti ni uspelo razvozlati mojega stavka. Mogoče je bilo res malo strnjeno napisano, vendar mislim, da se da razumet, da če sem mama treh otrok (dveh fantkov in ene punce, ki so stari 7,5let in 5,5 let ter dve leti). Na srečo so to še vedno samo trije. Vsaj zame. No, si pač malo "nerodno" napisala pa jaz sem danes bolj blentava saj pa to ni tak "big deal", če se nekdo zmoti, ali?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 17:52:53
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa saj me niti niste pogrešale. Ooo ja, pa smo te
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 17:55:12
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pandica me veseli, da si se včeraj lepo imela po dolgem času. Si dobila motivacijo za današnje čiščenje in pospravljanje . Pridna. Kako pa je Zala? Kaj sem dobro prebrala da je imela drisko? Kako pa okica? Zala je tak tak sem že misla, da je boljše, da mi ga danes spet nekaj serje, dobesedno spet ima drisko Vsaj očka se mi zdi, da je malo boljše, ker ji res pridno mažem kot nama je bilo naročeno. Kako pa si ti? Do kdaj še boš te dobivala inekcije? Boga reva...drži se...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 18:18:16
|
|
|
|
LILIKK
|
Botrca pozdravljena! Hvala za dobrodošlico. Upam, da se bom privadila vešemu čveku, vidim da se že vse ful poznate, pa teče včasih čvek kar v šifrah (vsaj zame).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 18:37:02
|
|
|
|
matcar
|
Botrca,moja je zaenkrat ok. Edino dol mi mošnjiček vleče,imam občutek,da bi že rad ven prišo mali. Upam,da se boš ti porihtala,ker to pa so muke isosove!Misliš,da boš do četrtka ok,da prideš v EP? LiliKK,kje na studencih stanuješ? Jaz sem tudi namreč iz studenc.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 18:44:21
|
|
|
|
Pandica
|
matcar mogoče boš mi ti znala pomagat ali pa tut, če katera druga ve... Zadnjič, ko sem si potegnila dol Snow Buddies film ne... prej pa sem komaj pogledala, "če dela vse ok" in mi kaže samo črno sliko skozi, podnapisi in glasovi pa so normalno...zakaj? kaj te je to zdaj?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 18:45:05
|
|
|
|
Pandica
|
****ti we are sorry, še dobro, da dam vedno copy / paste
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 19:03:50
|
|
|
|
matcar
|
Potem je film zanič,če slike nima. Probaj ga še enkrat dol potegnit,pa predogled naredi,da boš vidla,če je vse ok.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.2.2009 19:09:28
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Probaj ga še enkrat dol potegnit,pa predogled naredi,da boš vidla,če je vse ok. Kje pa naredim predogled na partisu? Sploh nisem vedela, da se da tut to
|
gosta hranaEvica22kdaj ste začele uvajati gosto hrano? pri treh mesecih (
14%)

pri štirih mesecih (
25%)

pri petih mesecih (
26%)

pri šestih mesecih (
35%)
Število vseh glasov: 692Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!