copka
|
hvala, gantar, da si me pogresala Ej, ce bi kateri karokoli zamerila, bi ji povedala, da mi pac nekaj ni bilo vsec. Sicer pa jaz forume vzamem bolj na izi in se ne obremenjujem, kaj kdo pravi. Njegov/ njen problem Telovadba- malo me rit boli, pa nismo nic posenega delale. Najbolje, da gres takrat, ko imas cas, ker stane 30eur v bistvu za 4 obiske (kar je kar drago, samo razgibat se pa moras, pa ful smo medenico razgibavale). Ce ne mores en termin, sporocis in gres na drugega (npr. ne mores v torek zjutraj, gres v petek popoldan). Ce hoces pa oba termina obiskovat je pa 50eur. Kje je ze trgovina Cunjca? a na Cankarjevi (uni enosmerni)? Jaz bolj malo nakupujem v Logatcu, razen v Sanpavlijo grem vcasih, ker sem enkrat 2 lepa puloverja dobila, od takrat pa nic- glede cunj moram bit res prepricana predno kupim porodnisnica- Najprej sem mislila, da bom sla v PO, sedaj pa se bolj nagibam k LJ, ker moj dela v LJ in bo lahko v 5min pri meni. Pa malo me je dajal isti razlog, kot ga navaja Cveka- ce se kaj zgodi. Itak se ne bo nic. Potem pravim tudi, da ne vem "kaj je porod", da bi si sla lajsat bolecine v PO. Bom poskusila z vizualiziranjem lepega poroda lep praznicni dan (sem bila prepricana, da bodo danes trgovine zaprte, pa niso bile )
|