Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Novo prevozno sredstvo našega Tilna: Naša ga ima tudi , pa še policijski motror. Najraje je pa na orbitreku A se zgleduje po mami? niti ne Ona je veliko bolj navdušena, mami prav nič kaj ti motivacijo zapakiram v paket in pošljem? Kaj tebe muči? Nič si nisi podobna. Kaj pa vem kaj se dogaja z menoj Totalno sem nezadovoljna sama s seboj in mislim, da je tu razlog. Vem, da sem si čisto sama kriva, da sem pristala kjer sem, samo je pa res slab občutek Upam, ko se bodo videli konkretni rezultati, bom tudi jaz spet ta prava navijamo zate in da bodo rezutati čim prej vidni podpišem... sej bo kmal prišlo boljše obdobje, šla boš delat, dobila boš mal svoje stare osebnosti nazaj, tiste, ki ni sam mamica in bojo šle tud kile hitrej dol, boš vidla . edina tole je pa res smola s tole tvojo nesrečno pedikuro ... upam, da se ti hitr pocajta. Drgač bi pa js poklicala še enkrat, pa rekla, da če jih nič ne briga, bo pa ljudi brigal, da v preverjenem al pa kakih cajtngih zelo radi objavjo take novičke. Sej ni treba res kje objavit, ampak vsaj mislt ji boš dala . nia Žan je mel tud dopoldansko rundo spanja sam 15 minut . Zdele je pa pojedel en pirin prepečenec, spil flašo allernove in lepo zaspančkal . Ta teden sva na uvajanju pire, pa bomo vidl, kako bo... Po moje bo tud tvoja hroščica slej ko prej omagala .