|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.2.2009 23:17:31   
petruscha
večer imava tudi kar ritual da zaspiva. Sem dolg časa mislila, da jo krčki zvijajo , zdej pa se mi vse bolj zdi, da je večerni jok tisti, ki je posledica celodnevnega dogajanja. Skratka takrat jo z user posted image izmenjaje nosiva in po kake tri četrt ure se spet lepo prisesa na joškico in po malo popitega mlekca lepo zaspančka. Ima katera kako drugo idejo kot nosit jo. Ker je pa to tak jok, da ti kar mal živčke para user posted image . Pa čist nič je ne potolaži.


Tudi moj ima cca 2 krat na teden nek paničen jok in tudi jaz sem najprej mislila da so krčki. Zgleda pa zadeva približno tako: user posted image dobre volje, nato se začne jok in nikakor ga ne morem potolažiti- noče nič slišat, kar miži in se dere na vse pretege. Mu porinem dudo v usta in nič,.. ga nosim tako in drugače po rokah,.... samo jok...to traja nekje 15min, potem pa se umiri (kot bi preklopil na drugo frekvenco) in zagrabi za dudo, nato zamenjam dudo za zizo, se še malo napapa in user posted image v komo.
Danes se je tako drl, da sem ga čisto slekla, tudi pleničko in sem ga zavila v dekico, no in potem se je umiril. Ja in res je, čisto nič ne pomaga- samo imamo srečo da to ne traja dolgo časa, ker se mi ful smili, ker se tako joka.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.2.2009 23:19:51   
petruscha
user posted image lepo da si se opogumila, zdaj pa le pridno čvekajuser posted image user posted image .

(odgovor članu veverica)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 7:02:34   
zverinca
mooorgen!!

najprej en kofe za vse
user posted image

Jaz sem ga zelooo potrebna.. sem že od 4h pokonci, mali je imel najprej težave s podiranjem kupčka, potem je kakcal, da smo se previli in se je seveda čist razbudil. Ne pa ne zaspat, ob 6h sem ga ponovno podojila in je koončno zaspal, meni se pa več ne spi.. malo sem živčna, ker imam danes pregled za mojo hipertenzijo pa vem v naprej, da bom čakala kot en butelj tam na polikliniki, kako bo z malim ta čas (dojenje) pa raje ne pomislim kaj in kako bomo - mleka si ne črpam...
jao jao, kaj me še čaka danes! user posted image

Veverica tebi en lešnk za dobrodošlicouser posted image

Lonja, ja, drug teden če bo lepo vreme se obvezno kej dobimo za en krog. Kaj pa kako se bomo zmenili ko bomo videli, kako kaže ok? če ne pa lahko čaj pri meniuser posted image

Tole ko pravite za večerne jokce, enkrat sem že pisala: tako miceni imajo probleme z živčnim sistemom ki ne more predelati vsega dnevnega dogajanja, če se preveč dogaja. Zato je fajn, če je vsak dan le ena stvar nova za dojenčka, če ne se ga preveč izmuči in je enostavno preutrujen zvečer, ne more predelati vsega in se težko umiri. Že samo zaradi te fizične lastnosti živčnega sistema jim je fino uvesti večerni ritem: umirjanje pred kopanjem, kopanje, hranjenje, spanje...

rita: jaz uporabljam vato in vodo, tele krpice iz vate iz DM so mi super. Enkrat in edinkrat sem Jerneju pri pediatrinji obrisala ritko s pampers sensitive, pa se mu je tako vnela ritka da je bilo jojuser posted image hja, sej ni čudno, če probate doma kej spucat s pampers robčkom boste začudene kot jaz, ko sem ugotovila da so skoraj najboljše čistilo, tudi vodni kamen odstrani!!  user posted image user posted image tako da do nadaljnega ostajamo zvesti vodi... vedno je kje zraven, če ne drugega, za na pot recimo, pa je plastenka ok.

UUU danes moram Jerneja slikat da mu damo že to osebno narest, hočemo k mojim starim staršem v Istro na morčka malo, čim prej....

No evo, princeska je vstala, akcijaaa...

Lep dan!!




_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 7:22:34   
veverica
Dobro jutro vsem!

No pa je minila ta naporna noč. Mali je tako prehlajen , da sem ga celo noč mučila s spiranjem noska user posted image . Hvala bogu, da nimamo težav s spanjem, tako da je vsakič nazaj zaspal brez problema in se je sedaj zbudil poln veselja. Sedaj se s polnim trebuščkom veselo smeji klovnom na vrtiljaku, kmalu pa bo ponovno odšel v deželo sanj. Jaz bom pa ta trenutek izkoristila za kavo in pa zajtrk. No danes bova to počela skupaj s svojim dragijem, ki je na bolniški. Ta prehlad je zajel celotno družinico user posted image . Upajmo da bo hitro minilo!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 8:00:33   
lonja
Jutro,

hja, noč je bila kr OK, sicer smo jedli že ob enih in potem ob petih, ampak sem vseeno kr zadovoljna user posted image .

Zverinca, hvala za obširno razlago, sej nekak tko se mi je zdelo, da je. Sicer mi tisto večerno rutino, ki jo omenjaš imamo, sam včasih jo prekine kak nenadzorovanji izpad trme pri ta večji princeski in potem se malo deremo, Manca pa samo čukasto gleda na vse skupaj user posted image .
Za vozičkanje sem pa seveda za user posted image user posted image user posted image !

Aja, pa držim pesti, da ne polikliniki ne boš preveč čakala, pa naj bodo tudi izvidi OK, stiskam pestke user posted image !

Veverica, dobrodošla med nami, zdej pa le pridno čvekat user posted image !

Otika, tale tvoj graf je pa full zanimiv. Čez eno leto bi si verjetno želela kaj takega user posted image . No, vsako obdobje ima svoje radosti in tegobe. Pri nas so pri ta starejši sedaj full in dnevi v tednu. Če ji rečem, da je torek, ona potem veselo, jaaaaa, imam telovadbo, če rečem, da je petek, ona veselo jaaaaa, vikend je....Full cortkano se sliši user posted image .

Grem. Moram še mal pospravt, pol pa počasi k P na pregled user posted image . SE javim kasneje!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 8:56:32   
Vplanu
Ojla punce,
Da se vam še jaz malo javim.
Ja, Zverinica očitno bo ta teorija o joku kar držala. Naša je to naredila 2x - pa sploh nisem vedela kaj naj naredim, kaj je z otrokom user posted image . No, enkrat mi je uspelo, da sem jo na rokah obrnila na trebušček in je utihnila - sam da ona gleda okrog. No, včeraj pa mi sploh ni hotla jest zvečer - samo čaj bi pila. Mi je spila celo malo stekleničko od TT-ja. Pa tak jedec je bila. Sicer je sedaj ta "laaaakota" prenehala. Zdrži minimalno 3 ure ali pa celo več brez mleka.Se je pa tudi "potegnila" in ni več "bajsika" z mišelinkami user posted image . Me pa skrbi njen kakec, ki je sedaj že 3 dni temno zelen, le na koncu je take sončkaste barve. Zdaj pa ne vem ali je to čisto normalno, ali je od mleka al kaj. Krčev pa nima user posted image . Malo sem brala po forumu in nekje piše, da je to normalno; da je lahko alergija na mleko,....A ima katera podoben primer?
Drugače pa se vozičkave tu po naši vasi po 2 ali 3 ure. Včeraj je bilo bombastično. No, danes pa upam, da bo vreme zdržalo.
Otika: fajn tale graf - jaz vse spravim v glavo, ker bi drugače verjetno pozabila sproti vpisovati. Aja, uživaj danes na telovadbi pa seveda javi kako je bilo. Jaz se bom te telovadbe verjetno udeležila kasneje, ko bo mala malo večja.
Se tipkamo. LP

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 9:01:00   
Vplanu
Otika: eh, sem ravno prebrala, da ne greš na telovadbo. Mogoče pa bi jo razgibavanje odvrnilo od tečkanja user posted image .Sej bo!

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 9:10:35   
Vplanu
Malo srfam po RR in sem našla tale zanimiv članek o temi o kateri nam je že pisala Zverinica in si ga je fajn prebrat. No, danes zvečer bom začela malo drugače user posted image :

http://www.ringaraja.net/nemirni-cas-dneva_169.html

LP

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 9:15:10   
Anonimen
Vplanu, saj jaz bom tut verjetno probala s to telovadbo, ko bo mala starejša.

(odgovor članu Vplanu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1634
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 9:59:53   
tinca123
IZVIRNO SPOROČILO: Vplanu

Me pa skrbi njen kakec, ki je sedaj že 3 dni temno zelen, le na koncu je take sončkaste barve. Zdaj pa ne vem ali je to čisto normalno, ali je od mleka al kaj. Krčev pa nima user posted image . Malo sem brala po forumu in nekje piše, da je to normalno; da je lahko alergija na mleko,....A ima katera podoben primer?



Meni je patronažna rekla, da pride bolj zelen kakec od čaja. Sem testirala in je res tako.


_____________________________

Prišel je naš sonček!!

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 10:14:37   
tinca123
IZVIRNO SPOROČILO: lonja



S kapljicami AD3 sva prišli do druge kapljice, pa jo je full matralo, po cca eni uri in pol je padla v tak jok, da sva rabili ene pol ure, da sva se potolažili.

I hear you woman!! Tole je res naporno - meni se tako smili
, moj kliče naokoli in vsi mu pravijo da so kar nehali jemati kapljice, ker so preveč jokali njihovi user posted image . Jaz mislim,da kar nehat ni pametno - saj jih je dobil z razlogom. Če bo še danes tako hudo pa bom klicala pediatra. TOLE JE PRAVO MUČENJE!!


Aja, vozičkarce iz LJ ali okolice, a gremo drug teden na kak skupen giro?

user posted image user posted image JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!user posted image user posted image



_____________________________

Prišel je naš sonček!!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 10:17:19   
blackcoffee
user posted image BOŽIČKOVI POMAGAČI 2008      user posted image         user posted image    

user posted image
 
user posted image


user posted image
03. 09. 2008
1. MoonEve  - Luna (? g, ?cm) (PDP 12.12.08 - 27. teden)

07. 10. 2008
2. Mettyy - Tian (1275g, 39cm)  (PDP 20. 12. 08 - 29. teden) 

20. 10. 2008
3. Saššša  - Ajda (1.490 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

                    Živa (1.630 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

21. 10. 2008
4. didyi - Klara (1370 g, 37 cm) (PDP 25.12.08 - 29. teden)
                                 
30. 10. 2008
5. žabicamala  - Žan Luka (1.890g, 44,5 cm) (PDP 25.12.08 - 32. teden)

06. 11. 2008

6. Lara - Lara (2790g, 48 cm) (PDP 10.12.08 - 35. teden)
                   
14. 11. 2008
7. Vrtnica 21 - Brina (2.820, 49 cm) (PDP 6.12.08 - 37. teden)

18.11.2008
8. Jagodinka - Filip (2465g, 48 cm) (PDP 10.12.08 - 37. teden)

20.11.2008
9. Splet.ka - Zoja (3240g, 50 cm) (PDP 03.12.08 - 38. teden)

20.11.2008
10. Otika - Neža (2370g, 49 cm)  (PDP 04.12.08 - 38. teden)

22.11.2008

11. Tany83 - Melanie (?g, ?cm)  (PDP 05.12.08 - 38. teden)


25. 11. 2008
12. MajcikaLeja (3370g, 51cm)  (PDP 12. 12. 08  - 38. teden)
13.
Pikanai  -  Tita - (3240g, 50.5cm)  (PDP  02. 12. 08 - 39. teden)
14. *Mateja  - Žan (2660g,  49cm) (PDP 13. 12.08 - 38. teden)

26. 11. 2008
15. pike  - Valentina - (3600g, 53cm)    (PDP  11. 12. 08 - 39. teden)

27. 11. 2008
16. SanMat -  Svit (2530g, 49cm)   (PDP  08. 12. 08 - 38. teden)
17. gemina - Matija (2750g, 48cm)  (PDP  02. 12. 08 - 39. teden)
18. Claudi - Žan (3640g, 52cm)  (PDP  02. 12. 08 - 39. teden)

28. 11. 2008
19. Miracleme - Manca - (  ?  g,  ? cm)  (PDP  06. 12. 08 - 39. teden)

30. 11. 2008
20. teja* - Nika
- (3560g, 50cm)  (PDP  08. 12. 08 - 39. teden)

01. 12. 2008 
21. Zverinca - Jernej (2800g, 49cm)  (PDP  19. 12. 08 - 39. teden)
22. Detece - Ruj (2660g, 49cm)  (PDP  01. 01. 09 - 36. teden)
23. andya - Enia (2345g, 50cm) (PDP 14.12.08 - 38.teden)

02. 12. 2008
24. 5ra_28 Tai (3120g, 53cm)  (PDP  06. 12. 08 - 40. teden)
25. Arupnik3 - Tjaša - (3160 g,  50 cm)  (PDP  09. 12. 08 - 39. teden)
26. Nanaa -  Hana - ( 2980 g,  51 cm)  (PDP  19. 12. 08 - 38. teden)
27. ursulla -  Nejc (3645g, 52cm)  (PDP  15. 12. 08 - 38. teden)

03. 12. 2008
28. Tejci01 Martin (2910g, 52cm)  (PDP  13. 12. 08 - 39. teden)
29. LUNA06 Svit (3875g, 53cm)  (PDP  15. 12. 08 - 38. teden)
30. ajda26 deček (3580g, 52cm)  (PDP  12. 12. 08 - 39. teden)

04. 12. 2008
31. Hektorina Aljaž (3470g, 52cm)  (PDP 08. 12. 08 - 39. teden)
32. CIPRESA -  Anja - (3220 g,  52 cm)  (PDP  02. 12. 08 - 40. teden)
33. roal -  Ajda - (3190 g,  49 cm)  (PDP  02. 12. 08 - 40. teden)

05. 12. 2008
34. Miši -  Lana - (3410 g,  51 cm)  (PDP  13. 12. 08 - 39. teden)
35. Tajka -  Ana - (3330g,  52 cm)  (PDP  08. 12. 08 - 39. teden)
36. katja_p -  Tjaša - (3450 g,  50 cm)  (PDP  05. 12. 08 - 40. teden)
37. mamabranka - Vid - (3090g, 51cm) (PDP 5.12.08 - 40.teden)
38. Vplanu - Tia - (3100g, 51cm ) (PDP 9.12.08 - 40.teden)
39. bibabuba - deček - (3240g, 51cm) (PDP 18.12.08 - 38.teden)
40. YOZIKA- deček- (3700g. 54 cm) (PDP 16. 12. 08- 38 teden)

06. 12. 2008
41. pikamiša - Klara - (3300 g,  50 cm)  (PDP  10. 12. 08 - 39. teden)

07. 12. 2008
42. Ana Luna - Jaša Maj -(3380g, 52cm) 
(PDP 03. 12. 08 - 40. teden)
43. Blackcoffee - Thor -(3860g, 51,5cm) (PDP 1.12.08 - 41.teden)
44. wildfire - Manca -(3220g, 51cm) (PDP 2.12.08 - 41.teden)


8.12.2008
45. Lonja - Manca -(4280g, 52cm) (PDP 13.12.08 - 39.teden)
46.taša.m - Lara - (3830g, 57cm) (PDP 3.12.08 - 41.teden)
47. patkapatatka - Lili (3400g, 49,5 cm) (PDP 13.12.08 - 40.teden)
48. lunca81 - Maj -(3430g, 53cm) (PDP 11.12.08 - 40.teden)

10.12.2008
49. mam32 Luna (3000 g, 48,5cm) (PDP 10.12.08 - 40.teden)
50. skorpika - Matic -(3240g, 51cm) (PDP 3.12.08 - 41.teden)

11.12.2008
51. nAny84 - Živa (3530 g, 52cm)  - (PDP 12.12.08 - 40.teden )
52. veverica - Enej -(? g, ? cm) (PDP ?.12.08 - ?.teden)

12.12.2008
53. martka - Gaja (3010g, 49cm) (PDP 6.12.08 ali 12.12.08- 40.teden)
54. medika13 - Pika (3370g, 50cm) (PDP 13.12.08 - 41.teden)
55. .Evelyn. - Evelin (4030g, 52cm) (PDP 20.12.08 - 39.teden)

13.12.2008
56. Bimba80 - Erin (3510g, 50 cm) (PDP 6.12.08, 42.teden)
57. _Sanja_* - Nal (3310g, 50cm) (PDP 21.12.08 - 39.teden)
58. Julijana - Nace (3720g, 53cm) (PDP 13.12.08 - 40.teden)

14. 12. 2008
59. mami1979 -Matevž (3880g, 52cm) 
(PDP 12. 12. 08 - 41. teden)

15.12.2008
60. pišapela - Tiara (3910g, 51 cm) (PDP 12.12.08, 41.teden)
61. JAPE -Nika (3660g, 54 cm) (PDP 13.12.08 - 41.teden)
62. Moonshine - Zala (4020g, 55 cm) (PDP 9.12.08, 41.teden)
63. tanjush - Manja (3320g, 52cm) (PDP ?.12.08, ?.teden)

16.12.2008
64. Puella - Ivana (3580 g, 53 cm) (PDP 15.12.08, 40.teden)

17.12.2008
65. Nincica1 - Timon (4250 g, 53 cm) (PDP 20.12.08, 40. teden)
66. Suni - Živa (? g, ?cm) (PDP16.12.08, 40. teden)

18.12.2008
67. Neisha80 - Urban (3670 g, 53 cm) (PDP 15.12.08, 40.teden)
68. december28 - Just (? g, ?cm) (PDP 12.12.08, 41. teden)
69.anamari - Anže (3800 g, 53 cm) (PDP 19.12.08, 40. teden)
70. teja - Teja (3550g, 54cm) (PDP 21.12.08, 40. teden)

19.12.2008
71. pumpkin23 - Jaka (2770g, 50 cm) (PDP 17.12.08, 40. teden)

21.12.2008

72. uršula83 - Blaž (3160g, 51 cm) (PDP 17.12.08, 40. teden)

23.12.2008
73. petruscha - Leon (3540g, 53 cm) (PDP 19.12.08, 41. teden)

24.12.2008
74. nadya - Lovro (3830g, 53cm) (PDP18.12.08, 41. teden)
75. lollypop
- Neža (2960g, 54cm) (PDP 16.12.08, 41. teden)
76. robidka - Vita (3340 g, 50 cm) (PDP 12.12.08, 42. teden)
77. Kinokija - Tina (4570 g, 54 cm) (PDP ?.12.08, 39. teden)

26.12.2008

78. Tinca123
- Patrik (2600g, 49cm) (PDP 26.12.08, 40. teden)

30.12.2008
79. čebeli - Doroteja (3080g, 57cm) (PDP18.12.08, 42. teden)
80. Abi - Gašper (4600g, 57cm) (PDP28.12.08, 40. teden)

31.12.2008
81. **NiNa**Vita (3900g, 55cm) (PDP 19.12.08, 42. teden)

06.01.2009
82. Lyla - Tim (3960g, 55cm) (PDP 27.12.08, 42. teden)

08.01.2009
83. Ninica04- Anja (4050g, 52cm) (PDP 23.12.08, 42. teden)

13.01.2009
84. *nina*- Gaja (3600g, 52cm) (PDP 25.12.08, 42. teden)

user posted image


Im
amo:  85 user posted image (*dvojčici) in 84 mamic user posted image
user posted image  = 48 punčk 
user posted image   = 36 fantkov 

  1. KOROŠKE LEKARNE: VETROVNE KAPLJICE - 02/ 875 07 02 - pošljejo na dom, plačilo ob prevzetju
  2. DOJENČEK - kako pestujemo in kako se ukvarjamo z njim http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1583-Dojencek_2008_splet.pdf
  3. HANDLING - video posnetek - http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA



_____________________________

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 10:30:42   
CIPRESA
Jaz pa nevem ali sem jaz že malo zblojena al pa je tamala ful naporen otrok. Ni zadovoljna nikjer, kar ji kažem jo ne zanima, se probam z njo malo igrat z njenimi igračkami, jo ne zanima, potem malo probam z njo potelovadit z nogicam in rokicam, jo spet ne zanima...........ko poje in se previjeva se začne jok do takrat ko jo spet ne uspavam. Spi pa potem na mojih rokah z enim učem odptim da jo slučajno ne odložim v posteljicouser posted image user posted image user posted image user posted image
Se mi zdi da jo neznam zamotit in zabavat - sem  kar malo žalostnauser posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 10:34:09   
veverica
Ojla!

Vidm da sm na seznamu in da manjkajo podatki našega heroja ob rojstvu (3740 g, 54 cm, PDP 8.12.2008). Tudi pri nas smo prišli le do 3 AD3 kapljice. Mali je bil tako bogi, da sem prekinla in sedaj čakam na neke avstrijske kapljice, ki so baje iste le da nimajo nobenih krčkov po njih. Bomo vidl, vam sporočim kako se bo obneslo!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 10:42:12   
tinca123
Dobro jutro čveke!

Včeraj sem si pa privoščila malo časa zase. Sem šla na uvodno uro fitnesa in sem tekla kakih 15 min. Joj kako je pasalo. Danes sem kot prenovljena.user posted image

Sva pa pogruntala, da najin sinko ne mara crklanja!user posted image user posted image On ne ve kako ga jaz rada crklam!
Prav očitno je pokazal z jokom, da mu ni do mečkanja in nošenja po rokah. Tako da sedaj ga podojim, podere kupček in ga dam v stolček in je res zadovoljen. Pogovarja se z igračami in veselo maha z rokicami. In ko ima dovolj gre v posteljo ležat in zaspi. user posted image Brez crklanja pri mamici in brez guncanja!user posted image user posted image user posted image user posted image
Na vrsto pridem samo ponoči in ko ga zvija zaradi kapljicuser posted image user posted image oz. zvečer ko je res utrujen in joka!user posted image

Nekje sem prebrala da zbirate nalepkice iz baby centra - jaz jih imam ene 25 viška. Če katera rabi, naj se javi.

LP


_____________________________

Prišel je naš sonček!!

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 10:49:24   
katja_p
Jutro!

Js sm včeri pogruntala, da je naša user posted image  ratala razvajena user posted image  Resno! Po novem bi ona zaspala in SPALA samo na rokah! je ful mirna, lepo zapančka ... Ko pa jo odložiš ali v zibko ali v najino postlo, se pa začne dret ko jesihar!!!! Najprej samo klati z rokami in nogami in je čist nemirna. Jo primem za rokice, da še čuti bližino mene, če pa odpre oči, pol je pa konc. Pol pa take krokodilje solze tečejo, da adijo pamet! user posted image

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 11:06:02   
Nincica1
veverica verjetno čakaš na Oleovit D3 kapljice,...mi smo jih tudi imeli, pa smo zdaj tudi s temi prenehali, ker je imel enake krče, tako da mu jih bom dajala po dopolnjenih 3.mesecih ali pa tudi ne. Imam kolege v Italiji, Angliji,...pa nikjer ne dajejo tega otrokom,...še v Angliji, ki je manj sončna kot naša deželica, tako da mislim, da mu ne bo škodilo, če jih sploh ne bo dobival,...kaj pa vem.
Lep dan vsem

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 11:19:33   
arupnik3
živjo
tudi jaz poznam ljudi ki svojim user posted image niso dajali teh kapljic in so ravno tako zrasli v močne in zdrave user posted image jaz jih bom mogoče dajala ko bo naša večja 4 mesece mogoče
drugače pa gremo dan na vaganje in merjenje komaj čakam
učeraj smo 2h vozičkali danes ne bo pa nič user posted image pri nas je dež
no lepo se imejte
cao


(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 11:27:29   
lonja
Še enkrat jaz...

Naša Manca te oleovit kapljice dobr prenaša, ker baje, da ravno vitamin A včasih dela težavice, oleovit ima samo vitamin D. Sem dans povedala tudi pediatru, da sva zamenjali kapljice, pa je rekel, da OK user posted image .

Drgač pa imamo najnovejše ''manekenske''  mere naše princeske: pri dveh mesecih tehtamo 6070 g in smo dolgi 60 cm. Je vprašal, če poleg dojenja dobiva kake priboljške iz hladilnika user posted image user posted image user posted image .

Pa preprićal me je, da jo bom drug mesec dala cepit proti rota virusu, cepivo stane 165 EUR za tri doze, pokriva pa beje 5 od 6 različnih sevov. Tako da je po mojem kr OK user posted image .

Mejte se, grem še mal pošnofat drugam,

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 11:43:31   
Nincica1
Lonja mi bomo tudi cepili, ampak namje pa rekla P, da je cepivo 145Eurov in se cepi 2-kratuser posted image Je pa fajn, ker drži do 3.leta, tako da mi bomo poleg ostalih cepili rota virus in proti klopnemu meningitisu, ki je tudi učinkovit in glede na to, da je v vsaki travi klop in bodo naši kmalu kobacali vsepovsod, bomo mi tudi to. 

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 11:50:36   
veverica
Tudi mi smo se odločili, da bomo našega malčka cepili proti rota virusu. Tudi pri nas se cepi 2x in vsakič stane 75 eurov. Ja ta je pa dobra da so cene različne!

Nincica1 ja kapljice oleovit D3 čakam. No upam da bo prinas boljše in da ne bo krčkov. Sicer sem pa tut jst že od mnogih slišala, da teh kapljic ne dajejo svojim malčkom in da je vseeno vse ok! Bomo vidl!

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 11:51:22   
katja_p
Rota virus v CE: 2 cepivi, 130€

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 12:00:22   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
Ana Luna, čaki čaki, tebe je P znervirala da si začela dodajat in posledično ne dojiš več? pa dobr, kaj se pa grejo no.. to je pa mal tumač, take zgodbice pa meni pritisk dvignejo, ok, naj povejo koliko je meja za minimalno pridobiti in da ni groza in konec sveta, če dobi le 600g/mesec... sam da ti je mali dobil 1kg pa ji je bilo premalo??!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

no, ja, saj ni zdravničina krivda. kriva sem sama, da sem začela dvomit vase in v svoje mleko. ko je rekla, da se je zredil premalo, sem bila pač prepričana, da moje mleko ni dovolj hranljivo in to je pripeljalo do tega, da sem vse več dodajala am in vse manj dojila. Edino kar sem pa jezna na P, je to, da me je preveč prestrašila, pa vidim, da nekateri malčki še manj pridobijo na teži, pa je vse o.k.
no, danes smo imeli ponovno kontrolo teže, tokrat je pridobil 1,8 kg in zdaj je že 6 kilsko dete z 60 centimetri. takle mamo ... user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 12:02:25   
lonja
Sam tolk v info, meni je P razložil, da obstajata dve cepivi proti rota virusu: eno, ki stane 2 krat po 70 EUR pokriva le eno varianto rota virusa, ta ta druga varianta pa so 3 doze po 55 EUR pa pokriva kar 5 od 6 različnih variant rota virusa. Tak da se pozanimajte kaj in kako user posted image .


(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.2.2009 12:07:31   
blackcoffee
ATENCIONE!!!

VSE KI IMATE PREHLAJENE MALČKE - POZOR!

Martkina GAJA je v bolnici.
prehlad ni vedno nedolžna reč!!
ima repsiratorni virus, ki prizadene obpljučne prostore in ne dobijo dovolj kisika v kri. posledica je lahko Usodna. Gaja ni imela vročine. le nosek zamašen. in dosti je spala. ogromno! in martki se je to zdelo čudno, pa se je šla pokazat zdravniku. torej.. znaki so prehlad in veliko spanja brez hrane čez dan ali zelo malo.

pravi, da je dobila inhalacije fiziološke, da se bo lahko bolje in lažje odklašljala...
šele danes pa so ji dali ventulin, inhalacije na 4 ure. stanje se končno izboljšuje.
od nedelje, je miška majhna konkretno izgubila na teži - čez 300g!!

kaj več vam bo martka sama sporočila, ko prideta z deklico domov.

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image



< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 10.2.2009 12:11:18 >


_____________________________

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?