|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žalostna
21.4.2005 10:20:25   
nanina
Drage moje.
Včeraj sem imela spec.UZ, ker je morala moja ginekologinja izključiti izvenmaternično nosečnost(IM). Bilo me je strah, saj si z možem zelo želiva dojenčka. V ordinaciji pa sem doživela pravo malo nočno moro. Gospod doktor se je očitno moral nad nekom znesti, in ker se ni mogel nad svojim nadrejenim se je nad mano. Kaj sploh delam tu, če je test negativen! Tudi če imete (IM) to sploh ni probelm, saj ste že enkrat rodili! Zakaj se moram jaz zdaj z vami ukvarjat, ko bi moral opravljat operacijo! Skratka počutila sem se tako bedno in tako me je bolelo, ko mi je delal vaginalni ultrazvok, da so mi začele teči solze. Sestra me je vprašala, če me boli, a nisem hotela javkati in sem rekla le ,da ni tako hudo. Pa je bilo, pa ne toliko zaradi bolečin pri pregledu ampak zato, ker se že leto in pol trudimo in želimo dojenčka, potem pa te en dr., ki ne premore niti malce empatije tako grdo obdela. Jaz sem samo čakala, da grem iz ordinacije, saj sem vedno bolj jokala, sestra me je gledala in sploh ni vedela kaj naj stori. Skozi čakalnico sem odšla tako hitro, vsa objokana, da so ženske samo gledale za mano. 15 minut skupaj sem samo jokala in se še cel dan nisem mogla pomirit. Ginekologinja je rekla,da sem ravno v tisti hormonski fazi kot nosečnice in da popolnoma razume mojo reakcijo.
Morala sem napisati tudi vam, bilo mi je tako zelo hudoin prav besna sem, ker vem da so tudi druge ženske že doživele podobne izpade...

Spoštujem gospoda doktorja, saj je strokovnjak na svojem področuju, a mislim, da bi vsak doktor moral biti najprej ČLOVEK!...

Zdaj pa v nove bitke s Klomifenom!
Lepo pozrdravljene in lep dan vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Žalostna
21.4.2005 10:24:26   
Čiračara
Ah pa kaj potem če je doktor. Mislim, da je vsak poklic spoštljiv. Takšno vedenje je nedopustno!!
Veliko moči za v naprej in veliko sreče nanina:angel:

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Žalostna
21.4.2005 10:26:01   
klarisa
Nanina, prav hudo mi je, da si imela tako slabo izkušnjo..sama k sreči nimam takšnih izkušenj, vem pa kako bolijo besede, sploh če maximalno trudiš za eno stvar pa te nekdo dotolče...Ampak ti kar lepo pogumno naprej, takšne besede pa v en uho notr, iz drugega ven!!

pošiljam ti šopek :rozica::rozica::rozica::rozica:!

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Žalostna
21.4.2005 10:30:14   
PiaM
Včasih doktorji res niso za tja...Tud jaz sem imela negativno izkušnjo pri ultrazvoku, mojga :love: je tako ven nagnal, da on sploh nima kaj tam delat, slikc in spola on niti slučajno ne bo delal in gledal, pa take.Sploh ni govoril z mano, ko mi je delal UZ, jaz pa moje prvo dete prvič na UZ vidim...Tak sem bila razočarana in jezna, ampak sem kar probala čimprej pozabit na to, saj je bilo z otročkom vse vredu in to je bilo bolj pomembno.V tvojem primeru pa je s tabo vse vredu, tako da glavo pokonci in pusti zdaj to, kaj češ, vsak je samo človek in ima tud kdaj slab dan, čeprav to ni opravičilo in tega niti slučajno ne sme tega spucati na tebi!!
Veliko sreče za naprej.:sloncek::duda::pujs:
:rozica:

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Žalostna
21.4.2005 10:30:49   
baguSka
Matr mu.:grrr:
:rozica: zate.

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Žalostna
21.4.2005 10:42:17   
nanina
Saj nisem osebno prizadeta in razumem, da ima vsak lahko slab dan. Vendar to ni opravičilo za dr., ki opravlja tako odgovorno delo! Gin. je rekla, ko je videla, da sem jokala; " A ga ne poznate, on je vedno tak."
Zdaj se pa zamisli!!! Uboge ženske!

Se beremo.


(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Žalostna
21.4.2005 11:08:14   
Anonimen
Jaz mu ne bi niti pustila, da me pregleda, če bi videla, da je tako pasji. Bi šla raje kam drugam. Kreten blesavi!!!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu nanina)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Žalostna
21.4.2005 11:27:30   
TANTRA
Sočustvujem s teboj, saj je za menoj podobna izkušnja, ker se mi zdravnica sploh ni posvetila.
Nadrla me je, namesto,da bi razumela, da potrebujem sočutje...Kot da si ne želim otroka????
Ker sem imela zaradi nje veliko stresa, da ne govorim o pozornosti, ki mi je bila namenjena, sem se odločila za zamenjavo. Moram priznati, da sem novico, da nosečnost ne poteka v redu pri novi zdravnici sprejela lažje, ker me je razumela, da trpim.
Mislim, da se nekateri ne zavedajo, da smo le ljudje, ki v takšnih trenutkih potrebujemo sočutje.
Pomiri se in razmisli kam naslednjič na pregled.:rozica: Jaz k takemu ne bi šla več!!!!

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Žalostna
21.4.2005 11:34:23   
svizc
groza:grrr:
kaj vse mormo zenske nardit tud ponižat se sam da nam kaj povejo:((:(( ampak v tistem trenutku jim vse pustimo sam da nas pregledajo. žalostno. :(
ko sem imela prvega otroka je blo vse uredu to majo najrajš ko pa v drugo tud jaz ne morem zanosit ti pa sam rečejo- JA GOSPA ČE JE ŠLO V PRVO BO ŠLO TUD V DRUGO. GROOOOZA pravjo kar delat še pa bo. haaaaloo.
tko da zdej se kar pomiri in še naprej teži saj samo tako nas bodo obravnavali. takemu dohtarju pa ne vem če bi jaz šla še nazaj.
zdaj pa lepo papcaj klomifenček in malo odmisli saj vem da je težko in bo sigurno ratalo:metulj:
pa da boš čimprej srečka:nosecka:

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Žalostna
21.4.2005 11:38:35   
Sulfinija
Ojla!!!!!

Da ti jaz opišem svoje doživetje pri pasji G.Imela sem jo v tem kraju kjer stanujem,je privat samo takrat še ni bla.Sestra je bla ful prijazna tega ni kaj.Jaz sem bla malce v pozni puberteti in nisem dolgo dobila naravne :hudicek:.In pol mi je dajala vse živo tudi tablete,da so mi tirale krvavitev,...Pol spet nič od moje :hudicek: zato sem šla spet k njej in dala me je na hormonske preiskave v Ljublajono kjer so mi jemali cel dan kri.Pol spet nič in nato je samo začela,...vi ste polni blata,blata vi sploh ne odvajate,...Doma preden sem šla k njej sem iemla prav drisko (Oprosti izrazu)in ona spet ste polni blata,...In nato mi je dala 7.odvajalnih svečk tako da sem mislila da se ne bo dobro končalo z menoj,trikrat sta me strarša ponoči vozila na ginekološkega v bolnišnico,da so mi balžili bolečine,...iz mene pa niti kaplje blata,...Po vsem tem sem odločila in zamenjala pasjo G in da niti ne govorim kako me je bolelo,ko mi je delala UZ,...
No pol za nekaj časa sem našla novo G katera je super ženska,čeprav se do tja imam peljati za 15.minut vendar je res prava špiča,...To so bli moji problemi,ker nisem dobla menstruacije sedaj je vse ok,vendar sedaj pa se ravno dve leti spet trudima za najino :duda:,drugače :hudicek: redne na 28-30.dni.Drug teden bom izvedela ali sem :nosecka::nosecka: kajti za mano je drugi poiskus inseminacije v MB,obiskujema skoraj že eno leto ambulanto za neplodnost in sedja so mi drugič naredili inseminacijo in sedaj seveda nestrpno pričakujema da končno zagladama najini :modri::modri: in najino :duda: ali celo :duda::duda:.

Ti pa se pomiri,žalost delim s teboj :((:((:(( imn začni razmišljat kam boš šla k drugi G k temu pesjanu več nikoli,nikoli naj ne stopi tvoja noga!!!!!

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo čez en dober teden vesela sreča:nosecka::nosecka::nosecka:!!!!!!!

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Žalostna
21.4.2005 11:47:04   
tajč
POŠLJI GA... SE VEŠ KAM. SAMA SE PA UMIRI IN RAJE POPIJ KAKO :kava:
LUNCA SE PA BLIŽA IN TO VERJETNO VPLIVA NA LJUDI. ENI LJUDJE SO TEČNI KO :hudicek:

ZATE PA ;););):rozica::rozica::zajcek::muca::metulj::miska::kuza:

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Žalostna
21.4.2005 11:57:24   
Anitka
Nanina verjamem, da si žalostna in besna, kdo pa ne bi bil. Kdorkoli dela z ljudmi, si kaj takega ne sme privoščiti. Tudi jaz se v vrtcu ne znašam nad nedolžnimi otročki, če imam svoje probleme ali slab dan. Upam, da si danes že bolje in lep dan še naprej,

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Žalostna
21.4.2005 12:22:34   
girly
mislim HALO!pa kje majo pamet! ni važno če je dohtar al pa ne vem kak znanstvenik al pa če sam bog.tko se s pacientkami/pasienti ne dela!in slab dan ni opravičilo!vsak ma kdaj slab dan,amapk dobr zdravnik zna tud to skrit pred pacienti in jih s svojimi problemi ne obremenjuje.očitno le ni tak "biser" in ne vem kako dober zdravnik.strokovnost tud ni vse,čewprav je res veliko.

ti nanina pa se zdej lepo pomiri in drugič kr pojamri, če te boli.maš vso pravico!zato pa so dohtarji taki in si vse dovolijo-ker mi vse požremo, ker se bojimo karkoli rečt. drugič pogumno z besedo na dan in naj te kr lepo posluša.namreč:on je tam zarad tebe in ne ti zarad njega!to si zapomni!

pa srečno in eno :rozica: da ti bo malo lažje

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Žalostna
21.4.2005 13:09:06   
Tjula
Zamenjaj ginekologa, tega daj pa v časopise. Strokovnjak je mogoče samo kot zdravnik, kot človek pa nikakor. Si ne zasluži, da bi dobil še kakšno pacientko.

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Žalostna
21.4.2005 13:16:39   
tinkamiška
Mislim, pa sej to ni res:grrr::grrr::grrr:. Ma sem brez besed. Boga:rozica:

Jst tut nebi šla več k njemu, bi si poskusla najt drugega G. Ti želim, da ti čimprej rata in da boš naslednji lahko šla nasmejana iz pregleda:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Žalostna
21.4.2005 15:28:57   
nanina
Draga Mojca,
iz vsega srca ti želim, da bi ti test pokazal +. Sem se prav zamislila nad tem kar si napisala. Želim ti vse najboljše in čimprejšnjo zdravo nosečnost ter zdravega otročka.

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Žalostna
21.4.2005 15:34:37   
nanina
Vsem najlepša hvala za vaše odgovore. Danes sem že bolj mirna in se pripravljam na zmagoslavje, doma imam že Klomifen. Potrebno bo počakati na menstruacijo, potem pa; pravijo da velikokrat rata že v prvem ciklusu, bom srečna nosečka.

Lepo se imejte. Se slišimo.

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?