murkica
|
Živijo borkice moje, da se vam malo na hitro javim. Živa čeprav sem ti že vse lepo zaželela na FB-ju, še tukaj iskrene čestitke za zdravega PUPO-ta .. Slikce so pa itak lepe. Jaz sem tudi danes v službi in zdele imam še nekaj časa, da na hitro preletim novičke, čeprav vidim, da kaj veliko pa niste napisale... Kako ste kaj? Danes se sicer nič ne kaže kaj leto vreme in je celo napovedan sneg ponekod, tako da upam, da se ta napoved ne bo uresničila, ker imam po pravici povedano že dovolj snega in snežne brozge, ki ostane za njim . Punce dajte mi mal svetovat kaj naj danes kuham... Moj je namreč po virozi in je ful bruhal in ne smem kuhat kakšne težke hrane... Namreč včeraj sem kuhala kar piščančka na sopari in rižek (ter zame še cvetačo, ker jo imam ful rada), danes pa bi rada skuhala ravno tako nekaj lahkega za želodec, da se ne bo slabost ponovila... Tako, da sem odprta za predloge.... :) No jutri pa moram spečt tortico, ker ima moj dragi rojstni dan... Ful sem gruntala kaj bi mu kupila, pa sem se odločila, da mu bom šla kar po komplet ur za tenis... Namreč pozimi so tako odtrgane cene dvoran, da si ponavadi res redko privošči igranje, ker pa vem, da mu to pomeni veliko mu bom šla po 10 ur in mislim, da nebi mogla bolj zadet z darilom... Nič zdej pa šibam še na stranišče, potem pa bo treba resno začet z delom... Pa seveda se kaj več javite, da bom lahko kaj prebrala med delom. Papa Murkica