Dream
|
Dan! Pa kaj je sedaj to? So naši res tako na luno usekani? Midva sva se prejšnjo noč trudila za zaspat, včeraj pa mi je med zadnjim obrokom zaspal, tako da niti kupčka ni podrl. Ga dam v posteljico in je bil čez 5 minut tak vreščeč jok, da je bilo joj! Pa se je ponudil, da ga gre nazaj uspavat in je bil še hujši jok, niti na rokah se mu ni umiril!!! Ko sem prišla zraven (itak nisem zdržala, da bi to poslušala), sem ga prevzela, pa je še pri meni vreščal in se zvijal nazaj. In kaj mu je bilo? Godpodič je hotel zaspat pri meni. Niti joške mu nisem dala, samo majico sem potegnil gor, da me je prijel za golo kožo, mu vtaknila dudo v usta in ga stisnila k sebi kot da se dojiva. V minuti je zaspal!!! Lepo sem se odplazila izpod njega, ga dvignila in dala v posteljico. Pas me je pogledal, se obrnil na obe strani in ko je ugotovil, da je v posteljici, je mirno zaspal in spal do 8h zjutraj. Svašta... Res se vidi, da ga zadnje dni ni dajal spat, ker je zahteval mene... Ga bo treba preobrazit Pšemek, mi je čisto jasno, da se tudi pri tebi dogajajo čudne reakcije na druge ljudi. Včeraj je celo ugotovil, da se ne bova dojila nikjer drugje kot v njegovi sobi in amen adijo blazina za dojenje in dojenje v dnevni sobi, kjer lahko vmes še kakšna poročila gledam... Danes se pa pri nas spet nekaj sonček kaže, pa upam, da ne bo začelo deževati kot včeraj, ko sva morala ostati doma. Moram ven, sicer se mi bo skockalo.
|