tassika
|
Dan punce, evo mene s pregleda in tukaj je obširno poročilo. Drugače pa dežuje že cel dan in boli me glava, pomoje od vseh skrbi, ki so bile pretirane, ampak kaj hočem, taka sem V Ljubljano sem prišla ob 9,00 in potem čakala na zdravnika do 11,40. Da ne povem da ima ordinacijo zraven laboratorija in cel dan gledam same nosečke. No pa mi vsaj dolgčas ni bilo ko sem ocenjevala, katera je mlada, katera je luštkana, katera ima lepe pulovrčke,. .. No in ko končno pridem na vrsto se mi tudi sleči ni bilo potrebno, pogleda izvide in pove mojo obsodbo. Sploh ni bilo tako hudo kot sem mislila. No v vzorcu tkiva, ki mi ga je vzel, je zaznal pristonost virusa HPV, ki ga bom imela celo življenje. In da to ne vpliva na morebitno nosečnost ali plod. Tako da je predlagal večkratne kontrole brisa. In potem me je vprašal če uporabljava zaščito in jaz pravim, da ja ker mi je g. tako rekla zaradi polipa in on meni nazaj, če še kaj krvavim in jaz da nič in on meni, da to najbrž sploh ni to, ampak je bila samo odebeljena sluznica,... In da sem zato sploh premlada in da zaradi njega, pazite to ni potrebno več uporabljati zaščite. Viiiii . Ampak se bom prej še vseeno naročila k svoji g. na posvet za vsak slučaj.