Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... kdo bi si mislil, da tako hitro, ker št.1 smo uporabljali kar mesec in pol
... smo pa vmes probali ene Milerjeve (beauti baby), pa ji niso fino na rito sedle in je pri 50% plenic kaj mim prišlo. Dajte mi povedat, katere plenice so tudi na otip najbolj Pamperskam podobne? Ker men se zdijo ful fine, tanke in take mehke pa tamali tut ful pašejo, ma samo so draaageeee? DMjeve pravite da so tut vredu? Hmmm ... no ravno danes smo 2 nova paketa Pampersk kupili, ko jih pa porabimo bomo pa še DMove probali ... kolk pa sploh stanejo?
)...to se pa v NM naroči čimprej...pa še to bo prekasno-naša bo takrat stara 5 mesecev (huda čakalna lista-bi se mogla naročit že 2 meseca pred porodom
). Ja, drugač je pa prej v Brežicah, številke za tja pa žal nimam- mi je sestra na pregledu ni dala.
za Jernejčka, da le ne bo prehudo.
.
za vse!!!
tale nosek me malo skrbi. uporabljam babyvac, pa ima vseeno še vedno polnega. kako pa je pri vas kaj s čiščenjem noskov?
. Samo če bo pa jutri isto, in če ne bo hotel it, ga bom pa za lase tja vlekla, če bo treba ... uh, to je cela njegova familija taka ... grrrr ...