Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa je tak lepo prespala noč.Nič mrdanja,nič šraufkanja.Samo enkrat se je zbudila,pojedla in dalje spala...pa še zdaj sem jo morala jaz budit..

to da LOvro popoldne ne poliva. Danes sta se igrala avionček, Lovro je atiju ležal na trebuhu, dvigoval ga je v zrak nad sebe in žgečkal... Mali se je tako krohotal, da sem bla kar solzna.... Vsega tega mi do zdaj nismo mogli počet, ker se je vedno končalo enako....s skutastim izbljuvkom po Lovru, po nama, po tleh in seveda z jokom.... In lahko je do onemoglosti pasel kravce
. Oči in obraz imam vsak dan bolj zatečene (mi je dragi prej rekel, da mi za valentinovo kupi sončna očala
. Še dobr, da mam tegale mojga sončija, da se mi nasmeje in mi je vseeno, če mam 500kil...pa njemu tudi
bom očitno imela na 3 tedne, ker jo mam že 3. LETOS!!!). SEj vem, da bo vse kul in da bo prej al slej se poštimalo ampak so se mi mal plani podrli in še vsako leto me je pomlad spravljala v obup zarad oblačenja, zato mi tole nevarno približevanje 3-mestni številki letos ne vpliva najbolj na moralo.
Praviš, da te v četrtek ne bo v tivolija? jaz sem ti pa hotela muffine spečt