|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A, mi lahko katera svetuje?
22.4.2005 15:44:14   
belica
Vidim, da je na tem forumu kar nekaj studentk ali zensk, ki so ravno diplomirale, mene zanima kako ste se kaj znasle glede financ? Sama sicer letos pavziram in sem delala preko Studentskega servisa do Januarja, od takrat sem pa na Zavodu za zaposlovanje. Studij sem nameravala nadaljevat v naslednjem solskem letu, vendar ne vem kaj je pametno ostat na ZRSZ ali dokoncat solo,rok imam Decembra.Zanima me kako je kaj s stipendijo ali jo lako dobim, ce rodim komaj Decembra, kaksne so se ostale ugodnosti in kaksne so ugodnosti ce si na ZRSZ? Moram povedat, da nisem bila se zaposlena redno ali zacasno, samo preko Stud. serv.In kako je kaj, ce se porocis in si na ZRSZ ali se solas, se pravi, da ne bom vec v samostojnem gospodinjstvu.V naprej se vam zahvaljujem za odgovore.Lp :rozica:
belica :nosecka:+:duda:7t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A, mi lahko katera svetuje?
22.4.2005 18:33:52   
teta beta
Hmmm, če se poročiš, mislim, da izgubiš vse ugodnosti med študijem. Ni dolgo nazaj, ko sem brala to na enem forumu, ali tu ali pa na MON. Malo prebrskaj.
Če pa si na zavodu in poročena, se bo pri socialni v obračun štel partnerjev prihodek in to pomeni manjši znesek (ali celo nič.)
Najbolje, da vprašaš svojo svetovalko na zavodu, z nekaterimi se da vse zmenit. Ali pa na CSD.

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A, mi lahko katera svetuje?
22.4.2005 18:58:33   
Kety
Ojla!

Jaz sem se porocila 5 dni prej predenj sem se vpisla v prvi letnik faksa-redno! Glede studentskih ugodnosti se ti ne spremeni nic, spremeni se to, da se v skupne prihodke steje tudi mozev prihodek. Jaz sem zavarovana po mozu, ki je zaposlen in sem mu se davcna olajsava. Tko da je to en + vec! Je pa res da ti kot studentski mamici ali pa kot brezposleni osebi prijavljeni na zavodu pripada le strasevski dodatek (cca.40.000 sit). Glede na to, da bo pri nas mozek koristil dopust za nego in varstvo (260 dni), mi pripada starsevski dodatke le za 105 dni, kolikor traja porodniska, potem pa mi z nastopom mozevega dopusta to ne pripada vec in nisem delezna vec nobene denarne pomoci! Upam, da sem ti kej razjasnila moznosti!

Srecno in LP!

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?