jadrnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica Jao, a sedaj ste pa resno začele že rojevat, punce: Tasa_m - go girl go, pravzaprav, come girl come Mama_m - jaooooo s temi vnetji imate pa celo štalo. Res ni dobr, da se ti pred porodom pojavljajo. Raztganine in celjenje pa to......saj ste že napisale. PREDVSEM pa punce ukinite ves CUKER, ker je to hrana za vse bakterije, tako da to preverjeno pomaga, pa tudi čim manj oglikovih hidratov, saj veste škrob je res idelano gojišče za gljivice, saj se spomnite poskusov iz osnovne šole.......saj pol imate še meso pa zelenjavo za jest, pa jogurte...splača se......pa dosti pite in imejte zračne bombažne hlačke....brez vseh vložkov, pa jih večkrat zamenjajte, če so izcedki neprijetni....samo da je zračno, ne pa vse lepo zadihtano in toplo....to imajo gljivice rade :) V lekarni si pa kupite VAGITORJ z boraksom 20 % - je v prosti pordaji in zelo pomaga - svečke, in nosečnice ga lahko jemljemo oz. si ga vstavljamo. Tega imam jaz in je rekla, da naj si kar dajem sedaj po 1 svečko na tede, bljižje roku pa po 2-3 svečke vaginalno, da bomo na porodu čisti.....oz. da bo porodni kanal čist. sem pa namodrovala......sam to res pomaga, men je tud dala tist canesten paket, pa mi je G vse lepo razložila in se tega držimin pomaga! sem hotla napisat VAGITORIJ z boraksom 20 % - sem se mal zmotla, je pozna ura. Vsi dnevni vložki pa dražijo kožo in so vsaj malo naparfumirani, kar pri vnetjih ni cool, da si dajemo med noge....saj sedaj smo kao doma, pa si hlačke večrta zamenjš. No, pa tangice niso glih dobrodošle, če jih še katera nosi jaz sem jih sedaj kr mal pospravla
|