Tejčika29
|
Hoj, kako kaj, čakam obiske in vas malo berem. Sem vsa žalostna ker smo SPET SLABO SPALI!!!!!! Do prvega hranjenja lepo spi, potem je okrog 1.30 in zaspi nazaj, včasih težko, proti jutru ali že prej pa se začne zbujanje in popravljanje dude, jok, jo skoz pokrivam in dudico dajem, včeraj in danes se je zbudila že med 5.30 in 6. uro tako da sem jo podojila in mislila da bo zaspala ampak včeraj ni, danes pa sem jo dala nazaj v zibelko in ji zavrtela vrtiljak, potem pa je zaspančkala do nekaj čez sedem. KAJ SE TO DOGAJA Z NAŠIMI OTROČKI??? Jaz jo skoz opazujem pa se mi zdi da mogoče kaj sanja, ker včasih brunda ali joka kar v spanju, pa krili malo z rokicami in nogicami in potem se zbudi. Lačna ni, skraj 100 % ne! Ali pač. Bom počakala kaj bo, potem imamo tako P 4.3. pa bom povedala in naj mi svetuje. Po mojem premalo spanca kar škodi otrokovi rasti in razvoju, pa še tečka je čez dan, jaz zaradi neprespane noči ne podaljšujem spanca čez dan, ker se mi zdi, da moramo priti na stara pravilna pota, torej spanje ponoči, in 2x spanje čez dan. Jaz bom začela dodajat ko bo 5 mesecev in mogoče kak teden zraven. Lovely - mislim da na začetku več kot žličko ali 2 naj ne bi pojedli, običajno v času kosila. Povzeto - Paparica. Potem pa se počasi stopnjuje, lahko v času kakšnega obroka daš tudi sadni sok (ne vem točno kaj mislijo s tem kakšen sokec). A JE KATERA NA SVOJEMU DRAGEMU ŽE SPROBALA OBLIŽE ČEZ NOČ PROTI SMRČANJU???? Lovely si ti?? Jaz bi mu jih kar kupila, ker smrči kamorkoli se pač obrne, ni nujno samo na hrbtu, groza. Lep preostanek vikenda in veselo pustovanje - jaz ga doživljam ob flancatih od tašče, njami! M.
|