Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Pr nas je bila danes že zgodnja. Smo lazili po postelji že od 5.30. Je napol spala in se premikala sem ter tja, jaz pa dudo ven in noter. Ni nič pomagalo in smo morali ob 7.00 vstat. Pa jo je črvičilo po želodčku koje potegnila z joške. Nato si je šla mami stisnit mleko. Se je pokakala. Spila 100ml v dveh delih. Smo se popedenali in sedaj jo je vzelo. Bomo videli za koliko časa.
in moram dodajat pa sploh ne vem kok naj bi pojedla in ko je mal sitna pol pa misliva da se ni najdela in narediva mleko pol pa noče jest in ostaja in stran zlivamo, pa se mi kr srce para k to mleko res ni pocen , pa če gre mal starn še ni tok hudo sam pri na spa kr gre.
ne poje vsega,STRAN z njim.
.
kavo, jo namreč prav potrebujem.
Sli smo okoli jezera, pa veliko sva cvekali, tko da je bilo super. V soboto dopoldne me je ze nekaj glava bolela, potem smo imeli family srecanje in maškarce. V nedeljo se pa zjutraj zbudim s taaako glavo