Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

razpoložena...matr, upam, da se bo to vreme kaj spremenilo...
jaz sem se naspala, zdaj pa delam francosko solato za dragega, ga bom malo presenetila. Je še nikdar nisem sama delala, ampak res ni nič kompliciranega. Večkrat kje jeva francosko solato, pa ni nikoli tista prava... vedno ji nekaj manjka. Zdaj me prav zanima, če mu bo moja všeč
ter seveda da se privajata en na drugega
....do polnoči nisem mogla zaspat in ko končno zaspim, me pride Žiga iskat da grem ninat v malo sobico, no ga uspavam nazaj in se vrnem v spalnico pa čez dve uri ista pesem in tako vsako uro in pol do jutra, ob 6-ih pa pride k nama kr tak topel, vroč pa mislim da je nabrž bil fajn pod kovtrom in je zato topel...do 7-ih ležimo v postelji in on skozi vroč...grem po termometer in glej ga zlomka...fantina ima 38,5 vročine
in seveda je zdaj doma....pa v vrtcu imajo pustni ples....
ko sem komaj to vnetje poštimala...
nardit pa Žigiju čokolino in sebi najbrž tudi.....
ni blo doma, je šel pit, je bil v momentu doma, do takrat sem skoraj že vse pospravla, ker je bil tako pobruhan smo ga celga stuširal in vidim polno flekov rdečih po njem kod bi v koprive padu. Prinama je zaspal in cez urojok in se drgnu in zvijal, pokličem dežurnega, smo ob polnoči bli tam, neke vrste koprivica-alergija na bilo kaj, dobili sirup in kremo za mazanje. Končno zaspimo pa spet jok zvijanje, to kr vsake pol ure, pol sem mela pa dost in sem mu kr preventivno šla namazat dlesni nasilo s kremo proti bolečinam za izraščanje zobkov in kaj zadaj raste zobek, zutraj pa še vročina in vsega je verjetno kriv zobek
, halooo, kot,da je ona kriva, ja to tudo,ko se zgražajo,če katera doji...mislim kr neki, jaz sem to prvič pri sebi razčistila, je bilo treba prebiti tisti led na začetku, pol se panisem več sekirala,če me je kdo čudno gledal,sem tudi jaz njega nazaj čudno pogledala pa je bilo