Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Pa vonjave - joj, to pa meni dela nenormalne težave, ker nenormalno voham. Vse zavoham. Pa ovohavam. Hrana, dišeče je prijetno, kar mi pa malo smrdi, me pa tako odbija. Pa samo govorim, kaj tako smrdi? 
in še dobro sem se počutila, ko sem prehodila po 9km vsak dan, delala sem vse, skratka še rodila sem z lahkoto in hitro
nič na ultrazvoku, imam pa eno veliko cisto poleg....Upam, da bo vse OK
.
. Bolje je pa, da počakaš na teste, ki ti bodo dali jasne rezultate, ker če je nisi prebolela, se mačk izogibaj, za pse pa mislim, da niso prenašalci.
. tako da sem zelo vesela.je moja prva
. In je šlo čisto po naravni poti, v prvem poskusu (oz. bolj po nesreči). Ve imate zgleda fajn fante (ali može), da se kar odločijo za otročka. Moj še zdaj pravi, da je premlad (pa je starejši od mene
) in edini ni skakal od veselja ob + na testu.