Pika Zoja
|
Ja, sprehodi so še najmanj. To te otrok in pes v vsakem vremenu zvlečeta ven, čeprav se ti ne da. Glede kolesarjenja, ja sem precej, sploh v službo sem se vozila vsak dan 1,5km v eno smer in 1,5km v drugo smer, 2x tedensko sem pa izbrala lažje ture, tam nekje 15km v eno smer, tempo pa sem res izbrala takšen, da sem prišla domov skorajda nezadihana. Ne, ravnotežje mi ni nagajalo. recimo v 6mesecu nosečnosti sem vsak dan šla čez en lažji hrib in potem nisem čez tisti hrib šla pol leta, pa sem ga v 6mesecu nosečnosti BP zmogla, 3mesece po porodu pa nisem prišla do pol hriba Mi je mali zizar spil vso energijo Super za vse srčke komaj čakam na naslednji teden - pa to sem danes že omenila Vrtnica 83, najčka, dobrodošli Starost - jaz sem 27 (pravzaprav sem 29, samo jih ne kažem , da ne bi niti o tem, da se približujem tri.... indvajset ) Glede tokse ... ja, če si jo prebolel, ni problema. Vsi ki so bili kadarkoli v življenju vsaj nekaj časa v stiku z živalcami, sploh z mačkami, so jo v večini preboleli.
|