ada2
|
dobro jutro! odpravljam se na ctg.... katka če boš še malo torto ponujala bom se ti res na vratih narisala , pravim mojemu, da moram na lento na torto, pa je reko nikam brez mene imela sem pa take moreče sanje namreč, da sem šla na en seminar o zdravstvenih preiskavah in prvo ko pridem rečejo, da je na vrsti UZ. dobro, sem mislila, o tem že itak nekaj vem, nakar reče predavateljica, da si bomo najprej ogledali film "nemi krik"..... pa mi že ni bilo več vseeno (za tiste, ki ne veste, to je UZ posnetek umetnega splava ). sem se začela nekaj presedat in mezit, pa mi je bilo nerodno, da bi šla vstran, pa reče predavateljica, da potem bodo pa še v živo enega naredili .... šit... sem vstala in rekla, da nisem v stanju tega gledat, da nemi krik sem itak že v šoli videla, pa se potem skoraj mesec dni nisem k sebi mogla spravit od groze, da bi pa zdaj, ko sem čisto pred koncem, vsa nabita s hormoni mogla še 1x gledat, pa še splav v živo , je pa absolutno preveč... in sem šla.... to, da potem več zaspati nisem mogla mi ni treba govorit, ne?