Naty*
|
Evo še mene mal . Hvala vsem, da ste misle na naju in da ste vesele za mojga sončka . Mi je tud v bolnici blo lažje, ker sem vedela, da se spomnite na naju in hvala za sms-e. Ful mi je lepo, da vas mam, čeprav vas ne poznam vseh osebno . barbaw upam, da se kmal pomiriš . Te čist razumem, da si nervozna. Se pa strinjam z vsemi, da bo boljše, ko bojo zobki zuni. Pri nas prva enkica še vedno ni cela zuni, dlesen je predrla pa že 12. februarja, to je 14 dni , druga pa še zmer počas predira in mamo tud noči grozne. Zdej že skor celo noč pr men spi, ker je skoz zbujanje in jok. Kar se tiče smetk in papirja... pri nas isto. Vsako smetko hoče nest v usta, zadnč je pojedel košček kartona, ki ga je ponesreč dobu in se je začel davit . U glavnem kr pestro, ampak bo vse mimo. Pa sej to veš ane, ker že maš enega pa vem , da mormo včasih sam mal pojamrat pa se bolš počutmo. Estrella super za kilce pa zadnč sm te neki nenamerno nahecala veš Mi je uštekalo šele ob desetih zvečer... V Logatcu mamo trgovino za male živali, je pa res, da je v okviru veterinarja in je zato precej dražje in majhna izbira. A si potem dobila tist, kar si iskala? Glede skrajšanega delovnega časa je pri men tko, da si zarad dela ne morm privoščit pa čist iskreno mi tud tistih 200 evrčkov manj preveč pomeni .