Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Drage moje punce HVALA . Že od 2h sem auf, glava me neznosno boli, Videk čuti, da je nekaj narobe, je zelo nemiren, ampak sedaj HB že eno urco spi. Jaz pa lutam po hiši, pa ne vem kam bi se dala in kaj bi delala, sem namreč sama doma, moj je moral nujno v Lj, HB da je bil vsaj ponoči doma. Kaj pa če se malo vležeš ali pa kaviso spiješ? Saj pijem kavico, že drugo. Ležat pa ne morem, ker me bo vrglo in potem sem fertig za danes, Videk pa ne bo tako dolgo spal in bil pri miru. Sem dala juhico kuhat, potem boma šla malo na sprehod, mogoče mi bo zrak pomagal, da zdržim do večera. Bogica, drži se, sploh, ker te videk rabi, pa boš videla, ne vede bo tud on tebi pomagal pojdita na zrak, sigurno ti bo dobro delo. Zamoti se z nim, pa se igraj pa cartaj..pusti vse otalo, pa bo bolje...
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 26.2.2009 11:17:00 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|