Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ima en čisto majhen kožni izrastek na ušesku in je P rekla naj bomo pozorni na urin, ker je lahko tak izrastek znak, da je z ledvičkami kaj narobe, da pa to ni nujno (lahko je samo odvečna koža)
. So bili na obisku eni kolegi...imajo 3 in 1 leto stara otroka in so z Domnom tako vpili, se igrali...pravi đumbus je bil, Daša pa je cel obisk (več kot 3 ure) lepo prespala. Navadno bolj kot je glasno, bolj spi
), za kaj drugega pa trenutno še ni časa...ja pa kar nekaj kilometrov prehodim z Dašo v naročju ko se sprehajama gor in dol da lahko gospodična spi 
tko...zmatrana sm...
mi ne znese časovno, pa premrzlo mamo in tko morm zmeri dogrevat, pa če neota kopam, morm pol še ulo, k tolk teži, pa enostavno dostkrat ni časa
zame je to čist šalabajzerski odnos do lastnega otroka...
.
. Včeraj mi je bilo pa tega zadosti in sem jo popoldne med spanjem kar zbujala. Danes je bila veliko boljša noč, sicer je tudi jedla na cca vsaki 2,5 uri ampak so bili podoji veliko krajši in smo vsi bolje spali. Res upam, da bo tako tudi naprej
zdej je doma, k v vrtcu vsako možno virozo pokasira...zdej marca bo še doma, pol gre pa nazaj...