|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
26.2.2009 19:39:33   
leda
tvojo cifro imam še iz tistih časov, ko sem za dm-ove nalepke prosila, pa si mi jih prijazno ponudila, ampak jih potem nisem rabila...

res mi gre na živce tale moj spomin zlate ribice. in kot da ni že tko dovolj težko, se pa ene še neki zmišljujejo in nicke menjajo ko gate...pol pa nej si dojijla kej zapomne...user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
26.2.2009 19:45:13   
gloria
user posted image

Lana čestitke za 6 mesecov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
26.2.2009 19:46:27   
KAHLO
hallo!user posted image

da še jaz prstavim svoj komentar.....no midve z ronjo sma se tud imeli super........je prav uživala z laro na igralni površini.....vam pa moram rečt da je punčka od lare croft prava fajterka, je naša bejba enkrat večja od lare, pa ji je ta vse igrače pobrala, tud k sta obe za eno vlekle je lara zmagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mojmu to povedala, je rekel  da bo mogla začet gvihtat in trenirat, da je ne bodo v vrtecu narezaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara croft a  mate vi v podromu kakšen ring da vaša trenira pa to haaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa blo prav zabavno s puncami.

No naša se še pa nikamor ne obrača, tak da me malo že skrbi, no danes ji je ratalo za malo se premaknit k je na stran gledala laro.....drgače pa še o obračanju ne duha ne sluha!!!user posted image ma bo že!

nič grem zdaj bebo dat spat, da bom lahko malo noge v luft dala!!!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
26.2.2009 19:47:36   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: leda

Haha, res! Anoreksično telovadko

meni se pa sploh ne zdi tolk zlo suhcena.

tale vzrok, ki ga je detektiral tvoj pediater, se pa men zdi mal slovenceljska legenda. po tej logiki bi vsi veganski otroc (katerih starši še pšanca ne jejo, kot ga ti recimo lahko) in dojeni alergiki iz sosednjega foruma bli na flaši al pa anoreksični. pa niso.

Ma ja leda, jaz tud tko razmišljam...sam me alternativa (torej da je kaj s črevesjem narobe al pa da ma kak zoprn virus, ki je povzročil drisko, al pa še 3. varjanta, ki mi je pa sploh neprijetna: da ji kak encim za prebavo manjka...no to so stvari, ki so mi jih predstavili kot možne) še bolj zoprna. Jaz bi bla zelo vesela, da je moj mlek res manj hranljiv in da tamala preprosto rabi nekaj več.... Ma bomo vidl, kaj bodo preiskave blata pokazale...smo dons oddal epruvetko na Zaloško...da vidmo kaj drisko povzroča. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
26.2.2009 19:49:30   
leda
spet je za mano noč brez spanja......

mty sem ti že parkrat hotla napisat in zdejle sem glih v formi za ledine monologe in soljenje pameti user posted image se v naprej opravičujem, ampak sem bla od 6.30 do 17.00 sama z obema in to vpliva na psiho  user posted image

zobje so ful prehitro razlog za nespanje, slinjenje, vročino,...pa je še milijon razlogov; in večina je žal manj racionalnih in težje določljivih...zobar od taprve pravi, da so vročina in zobje povezani le tolk, ker je imunski sistem mal sesut, ko rastejo zobje in se otroka hitreje kaj prime.

kakorkoli, če ma vročino že par dni, bi jo jst peljala k pediatru pokazat...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
26.2.2009 19:52:46   
leda
Ma bomo vidl, kaj bodo preiskave blata pokazale...smo dons oddal epruvetko na Zaloško...da vidmo kaj drisko povzroča. user posted image user posted image user posted image

uh. razumem. in držim pesti. pa če le zmoreš, se ne sekirat dokler nimaš razloga...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
26.2.2009 19:57:29   
lana17
Ojla,

midva z J sva danes tud uživala v družbi septembrčkov. Blo je tko luštn, sam sončka bi lohk blo več. Je pa Lara ugotovila, da 8 stopinj v sežani je OK, v Lj pa ne, je še vedno premrzlouser posted image .

Moram pa J pohvalt, ker je danes že drugi večer zapored zaspal sam, brez joške in mame poleg.user posted image user posted image user posted image Pa dopoldan tud. Sem tolk vesela, ker že tolk časa ni sam zaspal. Ponoči pa se je zbudil le dvakrat, tako kot v dobrih starih časih. user posted image user posted image user posted image Bomo vidl kako bo danes.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
26.2.2009 19:58:35   
lana17
Jazzy upam, da bo vse ok.user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
26.2.2009 19:59:23   
lana17
user posted image

< Sporočilo je popravil lana17 -- 26.2.2009 20:06:17 >

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
26.2.2009 19:59:56   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

Lana čestitke za 6 mesecov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
26.2.2009 20:00:09   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Jazzy upam, da bo vse ok.user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
26.2.2009 20:01:43   
*bubi*
Spet sem zadaj ostala user posted image .

Vas pridem jutri prebrat, se mi zdi, da enih 10 strani. Upam, da ste uživale danes na srečanju in bom jutri kake slikice videla user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
26.2.2009 20:07:00   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Čestitke Lani in mamici.

Rousseau

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
26.2.2009 20:23:58   
lana17
Se grem gret in gledat Lost. 

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
26.2.2009 20:31:00   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

A pa sedi že čisto naravnost?? Našo tko po kakšne 20 min začne na levo al pa desno vlečt, pa mal dol začne lesti. No takrat potem znižam naklon v skoraj ležečega, da ji ne obremenjujem preveč hrbtenice.

ma ja,danes je sedela not ko velika,naš ima samo eno stopnjo..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
26.2.2009 20:34:36   
arabela*
lanauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
26.2.2009 20:44:38   
KAHLO
hmmmmm, danes pa tu ni lih nekega zagona za čvekanje!!!!

ma kaj vse samo prebirate al kaj?!?!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
26.2.2009 20:46:22   
petra1978
Čer babike!

2 dni me ni tu gor, pa ste toliko naklofale, da vas sploh ne bom brala za nazaj, čeprav me zanima. Bi predolgo trajalo user posted image .

Mi pa smo danes kupili stolček za hranjenje user posted image . Enega od Jane z mizico. Bomo ga jutri sprobali in pošljem kako slikico.

Zdaj pa spet grem, me user posted image  že stuširan čaka na kavču in hoče, da se pridem pocartat (pa ne vem, če ima v mislih samo cartanje user posted image )

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
26.2.2009 20:48:23   
KAHLO
petra kaj še delaš tu..................ajd črta voziuser posted image user posted image user posted image user posted image , če se začnemo v lj trest....vem da sta vidva na deluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
26.2.2009 20:51:48   
KAHLO
lara....a si že uspela svojo foto mašino kaj poštimat.....čakam da mi pošlješ fotke od najinih bambin!!!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
26.2.2009 20:53:32   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: leda
se pa ene še neki zmišljujejo in nicke menjajo ko gate...pol pa nej si dojijla kej zapomne...user posted image

menda nisi mene mislila s tem? ker gate sem mal večkrat zamenjala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
26.2.2009 20:55:36   
leda
menda nisi mene mislila s tem? ker gate sem mal večkrat zamenjala

bah nosečka o8, ooops olivija, zdej pa najbrž že veš, da jst moram mal pretiravat, da pride zgodba do izraza user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
26.2.2009 20:56:52   
leda
ampak res, komi da preberem kolk vas je, rekla ne bo pa nobena nič. pa nimam več dost cajta, zgoraj slišim, da se uspavanje počas končuje in nadaljujem zvečer v dvoje...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
26.2.2009 20:58:21   
Olivija*
KAHLO, imaš zs

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
26.2.2009 21:00:40   
KAHLO
oli.....ni da nimam mam vse, samo za pol stvari nevem kak funkcionorajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroška imena: Nežna imena za nežne otroke
Izbrali smo dvajset nekoliko manj znanih čudovitih nežnih imen za vse nežne deklice in dečke, ki bodo nekoč zrasli v čud...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?