|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
27.2.2009 20:03:03   
KAHLO
pf...........ti povem da bi lahko zdaj še mika taysona nagonlauser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
27.2.2009 20:03:08   
Jazzy1
Mi smo pa včeraj zvečer prvič probali riževo kašico po žlički in je pojedla ene 3 žličke. Nič ni ven pljuvala. Danes za zajtrk je pojedla 10 žličk, prejle za večerjo pa 30 ml v šusu pa še bi, če bi ji dala  . Pa za kosilo ji je moja mama nardila mal bučke in je tud ene par žlic nardila. Čist sm navdušena .

Sem bila prepričana, da bo to mal bolj zakomplicirano zgledalo. Upam, da bo zdaj končno začela kaj na kilaži dobivat. Bi bil že čas.....

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
27.2.2009 20:04:56   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

zdaj sem se še z dedom pičla........mater bi ga najraje nauser posted image user posted image

ja kaj ti je pa naredu????

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
27.2.2009 20:05:48   
Jazzy1
Hmmmmm....vseh ploskajočih smajolv pa plesočih slončkov mi pa noče prikazat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
27.2.2009 20:14:23   
KAHLO
mty....lahko bi rekli da nič.....da je to problem!!!!user posted image prišel iz službe se nažrl, se z malo nekaj igral, jo nafujtral pa šel na poker........jaz pa ništa!!!!!user posted image user posted image user posted image sem zgleda samo še gospodinja pr toti koči, pa tista k je rodilauser posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
27.2.2009 20:23:10   
*bubi*
Dober večer.

Evo, sem se prebila skozi vaše pisanje.... fotke (ali linka) od četrtkovega srečanja pa nikjer user posted image user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
27.2.2009 20:24:51   
*bubi*
Midve sva bili zdaj dva dni na terenu... sva uvidevno spraznili stanovanje, da je bil lahko dragi priden. In je komplet vse spucal user posted image

Ja, moram ga malo pohvalit, si tudi to kdaj pa kdaj zasluži user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
27.2.2009 20:25:12   
ključek

mty....lahko bi rekli da nič.....da je to problem!!!!user posted image prišel iz službe se nažrl, se z malo nekaj igral, jo nafujtral pa šel na poker........jaz pa ništa!!!!!user posted image user posted image user posted image sem zgleda samo še gospodinja pr toti koči, pa tista k je rodilauser posted image user posted image

user posted image

za tvojega pa............user posted image ....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................jokeeeeeeeeee....................

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
27.2.2009 20:26:24   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dober večer.

Evo, sem se prebila skozi vaše pisanje.... fotke (ali linka) od četrtkovega srečanja pa nikjer user posted image user posted image  

ma so skrivnostne k ne vem kaj...............user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
27.2.2009 20:27:29   
*bubi*
Bubika pa je zadnje dni pogruntala kotaljenje user posted image . Iz hrbta na trebušček gre že kar nekaj časa (od 5m), zdaj pa še nazaj. Hop hop hop pa je na parketu.

Zna pa samo preko enega boka - na trebuh preko levega, na hrbet preko desnega.

user posted image , daj prosim malo napiši, kake vaje vama je v razvojni pokazala.
Že kaj za plazenje?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
27.2.2009 20:27:42   
arabela*

pridenuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
27.2.2009 20:28:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Dober večer.

ma so skrivnostne k ne vem kaj...............user posted image user posted image

user posted image

Ja, očitno bomo morale drugič kar zraven it user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
27.2.2009 20:28:22   
Jazzy1

za tvojega pa............user posted image ....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................jokeeeeeeeeee....................

Ma kje vi te luštne smajle dobite???????

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
27.2.2009 20:28:31   
arabela*
saj mojga  tud morem pohvalit,zdaj je ravno user posted image nafujtral,pol jo bo spat dal....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
27.2.2009 20:29:38   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

babike,lepi smajliji,ni kaj,samo meni se je v enega tak fin virus zaril,da sem pol dneva porabila,da sem poštimala...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
27.2.2009 20:29:53   
*bubi*
Jaz sem 8 let bila v LJ, vedno v bližini Tivolija (Rožna dolina in Celovška), pa sploh ne vem, kje je ta čolnarna user posted image  Al je to kaka novejša zadeva? Al se je kdaj drugače imenovala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
27.2.2009 20:30:44   
KAHLO
mty..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je dobra, dobro da mam valekar za testo doma!!! ga počakam k pride nazaj

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
27.2.2009 20:31:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

saj mojga  tud morem pohvalit,zdaj je ravno user posted image nafujtral,pol jo bo spat dal....user posted image

no, vidiš user posted image

bubika pa že od sedmih spi. Bubi je na počitnicah user posted image  Jaz pa grem zdaj počasi.... se moram user posted image  oddolžit, s kako masažo recimo, ko ga vse tak boli. Je bilo še pleskanje vključeno v to čiščenje user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
27.2.2009 20:32:25   
ključek

mty..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je dobra, dobro da mam valekar za testo doma!!! ga počakam k pride nazaj

sam ne povedat kje si idejo dobila.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
27.2.2009 20:33:02   
ključek

pridenuser posted image

super...............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
27.2.2009 20:34:07   
ključek

babike,lepi smajliji,ni kaj,samo meni se je v enega tak fin virus zaril,da sem pol dneva porabila,da sem poštimala...

a ti si tko popoldan še računalniški freak ali kako?? sama rihtaš, ko pride virus na comp??user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
27.2.2009 20:34:11   
*bubi*
Jazzy, meni se sploh ne zdi, da bi tvoja pupa imela premalo težo.... je pa fajn, če bo hitro sprejela žličko in bo šlo malo bolj gor user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
27.2.2009 20:35:19   
ključek

http://www.33smiley.com/

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
27.2.2009 20:35:33   
arabela*
bubi,vama je uspelo se nahranit?
naša A pa je še 15 minut tiste lutke gledla,ko ima tisti sred mesta.....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
27.2.2009 20:36:00   
*bubi*
ŠE en fajn plac za srečanje je v LJ - ZOO. user posted image  
To pride v poštev poleti, ko bo user posted image  že zanimivo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Avantura
binyy

Ste za sex za eno noč z osebo,ki vas zelo,zelo privači,kljub temu da imate partnerja (doma)?

da, zakaj pa ne (15%)

ne (45%)

da, to si zelo želim (4%)

ne, ne podpiram avantur (36%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!