Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:03:03
|
|
|
|
KAHLO
|
pf...........ti povem da bi lahko zdaj še mika taysona nagonla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:03:08
|
|
|
|
Jazzy1
|
Mi smo pa včeraj zvečer prvič probali riževo kašico po žlički in je pojedla ene 3 žličke. Nič ni ven pljuvala. Danes za zajtrk je pojedla 10 žličk, prejle za večerjo pa 30 ml v šusu pa še bi, če bi ji dala . Pa za kosilo ji je moja mama nardila mal bučke in je tud ene par žlic nardila. Čist sm navdušena . Sem bila prepričana, da bo to mal bolj zakomplicirano zgledalo. Upam, da bo zdaj končno začela kaj na kilaži dobivat. Bi bil že čas.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:04:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO zdaj sem se še z dedom pičla........mater bi ga najraje na ja kaj ti je pa naredu????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:05:48
|
|
|
|
Jazzy1
|
Hmmmmm....vseh ploskajočih smajolv pa plesočih slončkov mi pa noče prikazat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:14:23
|
|
|
|
KAHLO
|
mty....lahko bi rekli da nič.....da je to problem!!!! prišel iz službe se nažrl, se z malo nekaj igral, jo nafujtral pa šel na poker........jaz pa ništa!!!!! sem zgleda samo še gospodinja pr toti koči, pa tista k je rodila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:23:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer. Evo, sem se prebila skozi vaše pisanje.... fotke (ali linka) od četrtkovega srečanja pa nikjer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:24:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Midve sva bili zdaj dva dni na terenu... sva uvidevno spraznili stanovanje, da je bil lahko dragi priden. In je komplet vse spucal Ja, moram ga malo pohvalit, si tudi to kdaj pa kdaj zasluži
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:25:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mty....lahko bi rekli da nič.....da je to problem!!!! prišel iz službe se nažrl, se z malo nekaj igral, jo nafujtral pa šel na poker........jaz pa ništa!!!!! sem zgleda samo še gospodinja pr toti koči, pa tista k je rodila za tvojega pa............ .................... ................jokeeeeeeeeee....................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:26:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dober večer. Evo, sem se prebila skozi vaše pisanje.... fotke (ali linka) od četrtkovega srečanja pa nikjer ma so skrivnostne k ne vem kaj...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:27:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubika pa je zadnje dni pogruntala kotaljenje . Iz hrbta na trebušček gre že kar nekaj časa (od 5m), zdaj pa še nazaj. Hop hop hop pa je na parketu. Zna pa samo preko enega boka - na trebuh preko levega, na hrbet preko desnega. , daj prosim malo napiši, kake vaje vama je v razvojni pokazala. Že kaj za plazenje?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:27:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, moram ga malo pohvalit, si tudi to kdaj pa kdaj zasluži priden
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:28:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dober večer. Evo, sem se prebila skozi vaše pisanje.... fotke (ali linka) od četrtkovega srečanja pa nikjer ma so skrivnostne k ne vem kaj............... Ja, očitno bomo morale drugič kar zraven it
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:28:22
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you za tvojega pa............ .................... ................jokeeeeeeeeee.................... Ma kje vi te luštne smajle dobite???????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:28:31
|
|
|
|
arabela*
|
saj mojga tud morem pohvalit,zdaj je ravno nafujtral,pol jo bo spat dal....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:29:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you za tvojega pa............ .................... ................jokeeeeeeeeee.................... Ma kje vi te luštne smajle dobite??????? babike,lepi smajliji,ni kaj,samo meni se je v enega tak fin virus zaril,da sem pol dneva porabila,da sem poštimala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:29:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem 8 let bila v LJ, vedno v bližini Tivolija (Rožna dolina in Celovška), pa sploh ne vem, kje je ta čolnarna Al je to kaka novejša zadeva? Al se je kdaj drugače imenovala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:30:44
|
|
|
|
KAHLO
|
mty.. ta je dobra, dobro da mam valekar za testo doma!!! ga počakam k pride nazaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:31:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya saj mojga tud morem pohvalit,zdaj je ravno nafujtral,pol jo bo spat dal.... no, vidiš bubika pa že od sedmih spi. Bubi je na počitnicah Jaz pa grem zdaj počasi.... se moram oddolžit, s kako masažo recimo, ko ga vse tak boli. Je bilo še pleskanje vključeno v to čiščenje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:32:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mty.. ta je dobra, dobro da mam valekar za testo doma!!! ga počakam k pride nazaj sam ne povedat kje si idejo dobila.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:33:02
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, moram ga malo pohvalit, si tudi to kdaj pa kdaj zasluži priden super...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:34:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you za tvojega pa............ .................... ................jokeeeeeeeeee.................... Ma kje vi te luštne smajle dobite??????? babike,lepi smajliji,ni kaj,samo meni se je v enega tak fin virus zaril,da sem pol dneva porabila,da sem poštimala... a ti si tko popoldan še računalniški freak ali kako?? sama rihtaš, ko pride virus na comp??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:34:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Jazzy, meni se sploh ne zdi, da bi tvoja pupa imela premalo težo.... je pa fajn, če bo hitro sprejela žličko in bo šlo malo bolj gor
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:35:33
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,vama je uspelo se nahranit? naša A pa je še 15 minut tiste lutke gledla,ko ima tisti sred mesta.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.2.2009 20:36:00
|
|
|
|
*bubi*
|
ŠE en fajn plac za srečanje je v LJ - ZOO. To pride v poštev poleti, ko bo že zanimivo.
|
dojenjeLelly28 RRDo kdaj ste dojile?nisem dojila (
12%)

do 3 mesecev (
10%)

do 6 mesecev (
12%)

do 12 mesecev (
31%)

do 24 mesecev (
21%)

več kot 24 mesecev (
15%)
Število vseh glasov: 78Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!