|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
27.2.2009 22:17:14   
Lara Croft
Danes sva se pa kopali v Termah Ptuj in je bilo ful dobro

Res super, da ste se odpravili.... meni je največji problem na WC, ko sem kje sama z Laro.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
27.2.2009 22:19:26   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz sem 8 let bila v LJ, vedno v bližini Tivolija (Rožna dolina in Celovška), pa sploh ne vem, kje je ta čolnarna user posted image  Al je to kaka novejša zadeva? Al se je kdaj drugače imenovala user posted image

Pa že kar nekaj časa je na tem mestu lokalček...zraven ribnika (mini jezerčka) v Tivoliju. Je pa res, da nekaj časa ni bilo odprto.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
27.2.2009 22:20:54   
Lara Croft

Dober večer.

Evo, sem se prebila skozi vaše pisanje.... fotke (ali linka) od četrtkovega srečanja pa nikjer user posted image user posted image  

Neč se ne boste samo s fotkami švercale.... je treba priti, je treba... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
27.2.2009 22:20:58   
Jazzy1

Jazzy, meni se sploh ne zdi, da bi tvoja pupa imela premalo težo.... je pa fajn, če bo hitro sprejela žličko in bo šlo malo bolj gor user posted image

Sej teža kot taka ni tako kritična, bolj je problem to, da je v zadnjih 3. tednih šla le za 130 gor, bi pa v enem mesecu mogla za minimum 450g. Ko pa ga več kot očitno ne bomo dosegli. Pa tudi zrasla je v 1,5 meseca samo za pol centi. Kar je tud premalo. Tako da to je bolj problem....zadnji mesecuser posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
27.2.2009 22:21:47   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....mi pa imamo prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image ....sem pred eno uro vidla in sem rabla neki časa da poštudiram da je to zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image ....
...zdej pa lahk rečem da se mi je zaradi tega že 4 tedne zbujal ful na pogosto....

OOooooooo bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
27.2.2009 22:26:54   
Jazzy1
No grem tud jaz spat. Sem kar pošteno zaspana, pa že ob 8. zjutraj malarji pridejo!!!!!! Grrrrrr....... so pa zgodnji.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
27.2.2009 22:31:05   
meta21
ribica, user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image  za tvoje zdravje. Se pa strinjam s Sarayo, da nam po porodu marsikaj ne štima. Jaz vsak dan kaj novega odkrijem in enih stvari sploh več ne razumem. Ena od teh je, da imam v 3,5 mesecih že 6-ič menstruacijo pa sem jo prvič dobila 2 mes po poroduuser posted image
Aja, drugač pa pridna, da si naredila govorni nastop, čeprav boš učiteljco najbrž težko prepričala, da bi ga kar ti povedala (čeprav bi jo blo s plavimi koleni najbrž lažje prepričat, da si 9-letni fantuser posted image )

urška, me veseli, da se stvari obračajo na boljeuser posted image

MTY, držim pesti, da bo čim prej boljeuser posted image user posted image user posted image -mogoče res probaj tole sadje mal premaknit, čeprav jaz tudi dajem sadje za popoldansko malico pa do zdaj ni bilo problemov. Je pa tudi res, da je Lovro izredno neobčutljiv otrok in ni ravno merilo. Če pa ne bo bolje pa kar v bolnico-ne imej slabega občutka, za LN gre! Se spomniš-samozavest, samozavest in še enkrat samozavest...user posted image

onina, tudi tebi upam, da se stvari uredijo! user posted image user posted image user posted image

jazzy, user posted image  za prve žličke!

četrtkovo srečanje, glede na zanimanje-se vse strinjate, da objavimo kakšno fotko ali katera ne želi? Prosim sporočite! Lahko pa povem, da nas je bilo 7 in sicer kahlo, lara, olivija, lana17, A in B, bark in moja malenkost ter še toliko seveda v vozičkih (fantje so vodili 4:3). user posted image  

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
27.2.2009 22:35:50   
meta21
kahlo, jaz danes malo zamujam, ker sva s kolegico šle ob 20.30 na en dolg sprehod, da sva se malo skašljali. No tople vode ravo nisva odkrili, nama (no vsaj meni) je pa precej lažje. Vsaj Operacijo: Valjar bom za danes preskočilauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
27.2.2009 22:43:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Aja, drugač pa pridna, da si naredila govorni nastop, čeprav boš učiteljco najbrž težko prepričala, da bi ga kar ti povedala (čeprav bi jo blo s plavimi koleni najbrž lažje prepričat, da si 9-letni fantuser posted image )

....samo plakat...pa še to samo v grobem...ostalo je sam...ker kot si rekla...kaj hitro bi vedla...da to ni njegovo maslo....  sem se že tak morala nazaj držatuser posted image

...bom pokazala jutri, ko bo končan...   da še kake inštrukcije za popravo dobima....ker delama prvičuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
27.2.2009 22:44:17   
gold fish

četrtkovo srečanje, glede na zanimanje-se vse strinjate, da objavimo kakšno fotko ali katera ne želi? Prosim sporočite! Lahko pa povem, da nas je bilo 7 in sicer kahlo, lara, olivija, lana17, A in B, bark in moja malenkost ter še toliko seveda v vozičkih (fantje so vodili 4:3). user posted image  

...kaj pa to A in B .... osaba A i osoba B.....al so to kake kratice samouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
27.2.2009 22:45:20   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pa še to.............a cvetača in brokoli res napenjata??user posted image

Lara nima težav..

Zakaj pa da ne bi bilo ok, dajati sadja popoldne? Sadje je pa ja hitro prebavljivo... to je bilo bolj pomembno na začetku uvajanja.... v slučaju kakšne reakcije, da se do večera pomiri.... Če ji ne škodi ob 11h, ji ne bo niti ob 17ih... kaj ni glih sadje hitro prebavljivo?user posted image user posted image

Jaz sem pa Lari danes kupla neko zdrob z okusom vanilije... Pa sem ji ga hotela zmešat z navadno riževo kašico, da bi bilo manj sladko... pa sem namesto riževe kašice notri vsipala formulo... žizus no... jst sem pa gruntala, zakaj se nič ne zgosti.... jao, jao....
Pa tudi ne vem, koliko gosto se to naredi...

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 27.2.2009 22:48:30 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
27.2.2009 22:45:23   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....mi pa imamo prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image ....sem pred eno uro vidla in sem rabla neki časa da poštudiram da je to zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image ....
...zdej pa lahk rečem da se mi je zaradi tega že 4 tedne zbujal ful na pogosto....

za zobekuser posted image user posted image user posted image

..pa da boste spet spaliuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
27.2.2009 22:45:28   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Pa tudi zrasla je v 1,5 meseca samo za pol centi. Kar je tud premalo. Tako da to je bolj problem....zadnji mesecuser posted image .

Jazzy, ni rečeno da je samo pol centi. Če bi jo trikrat merili, bi verjetno vsakič drugače namerili. Malo pokrči kolenček, pa se takoj pozna. Meni je tako tudi p rekel.
Našemu se je zadnji mesec tudi ustavilo. Sicer res ne tako kot pri vas, vendar je pridobil bistveno manj kot prejšnje mesece. Pa je spet tako lahko, da je kakala prej, prejšnjič pa se je recimo tehtala s polnim želodčkom ... Če je živahna dojenčica, se ne sekirat, bodi pa pozorna. Sej bo.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
27.2.2009 22:51:04   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...kaj pa to A in B .... osaba A i osoba B.....al so to kake kratice samouser posted image

Pardon, AinB! 18.9.-glej seznamuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
27.2.2009 22:52:06   
Lara Croft

Ja, samo manjka tudi osoba C... hahaha....

Neposredna povezava do sporočila: 1615
27.2.2009 22:52:16   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....samo plakat...pa še to samo v grobem...ostalo je sam...ker kot si rekla...kaj hitro bi vedla...da to ni njegovo maslo....  sem se že tak morala nazaj držatuser posted image

...bom pokazala jutri, ko bo končan...   da še kake inštrukcije za popravo dobima....ker delama prvičuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1616
27.2.2009 22:54:00   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ja, samo manjka tudi osoba C... hahaha....

...in potem Oliverju ponudiš kvizka, pa jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
27.2.2009 22:55:14   
Lara Croft

četrtkovo srečanje, glede na zanimanje-se vse strinjate, da objavimo kakšno fotko ali katera ne želi? Prosim sporočite!

Na moj fris dejte en škrtoc, pole lahko objavite... al pa tisto, ku gledam proč...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
27.2.2009 23:15:25   
meta21
Evo dokaz, da smo bile res v Tivoliju:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1619
28.2.2009 8:03:47   
Jazzy1

Evo dokaz, da smo bile res v Tivoliju:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma dejte smajle dol punce!!!! Sej ste pa ja vse tako luštne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
28.2.2009 8:04:37   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

[Sadje je pa ja hitro prebavljivo... to je bilo bolj pomembno na začetku uvajanja.... v slučaju kakšne reakcije, da se do večera pomiri.... Če ji ne škodi ob 11h, ji ne bo niti ob 17ih... kaj ni glih sadje hitro prebavljivo?user posted image user posted image

Tudi meni je patronažna tako razložila - da dam nekje do 14h novo hrano (NOVO - ne tisto, ki jo že ok prenaša) zaradi morebitne reakcije in zato da se do večera pomiri, če bi blo kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1621
28.2.2009 8:32:42   
*bubi*
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ne vem. okrog 16.30 pridemo not. a sadje se ne sme tako pozno jesti??user posted image

ma pojma nimam,jaz ji ne upa dat....

sej jaz tudi ne vem............user posted image user posted image user posted image ..............sem kr živčna k je tok enih stvari-novih, pa ti vsak drugače pove. potem pa vedi, kaj je prav in kaj ne.user posted image user posted image user posted image user posted image

bom probala zdej ji zjutraj-okrog 11 ji dajati, mogoče je pa včeraj imela krčke zaradi tega.

Ravno zaradi prebavnih motenj priporočajo, da se daje dopoldan. Ampak vseeno mislim, da je to bolj pomembno pri uvajanju, ko pa je user posted image  že večji, pa je po moje vseeno.

Jaz dam okoli poldneva sadje ali zelenjavo, zvečer pa mlečno kašico. 3x čez dan pa še flaško. Čakam naslednjo posvetovalnico, potem pa začnemo meso. Za začetek perutnino in teletino.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
28.2.2009 8:34:37   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Jaz sem 8 let bila v LJ, vedno v bližini Tivolija (Rožna dolina in Celovška), pa sploh ne vem, kje je ta čolnarna user posted image  Al je to kaka novejša zadeva? Al se je kdaj drugače imenovala user posted image

Pa že kar nekaj časa je na tem mestu lokalček...zraven ribnika (mini jezerčka) v Tivoliju. Je pa res, da nekaj časa ni bilo odprto.

Hm.... to je ribnik v bližini tistega ograjenega otroškega igrišča? No, če je, potem res ni bilo tam nobenega lokalčka, ko smo mi na tistih klopcah posedali user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
28.2.2009 8:36:26   
Marsy
Tkole ko me čez teden ni, se za vikend počutim čist zgubljeno na forumu user posted image .
A četrtkova srečanja so redna praksa al je bil izredni dogodek? (kakšno izrazoslovje user posted image )

Men je pa patronažna rekla, naj ji dam čežano po dojenju in itak da ni hotla jest. Pol sem ji pa dala, ko je bila lačna in je tako papcala. Se mi zdi, da je bila sama nad sabo presenečena, kaj počne.
Men je tud rekla do 15. ure, ker se pri presnavljanju kao sproščajo kisline in pol ponoči lahko motijo. Neki takega no...

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
28.2.2009 8:44:30   
arabela*
user posted image

dobro jutro

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

poletne počitnice
Lelly28 RR

Kje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice?

v tujini (28%)

v Sloveniji (28%)

doma (44%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!