|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
28.2.2009 10:31:42   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Evo dokaz, da smo bile res v Tivoliju:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image .......   se še spomnem kake vozičke mate, tak da vem kje je kerauser posted image ......

no, pa še to vemuser posted image ....da je slikala Bark

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
28.2.2009 12:26:06   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bubi,misliš da je to ok,če mali otroci smrčijo ponoči??

user posted image user posted image user posted image  naš včasih kot velik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
28.2.2009 12:27:46   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ojlal..................

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................sem tok vesela.................danes sem ji samo enkrat dudo popravila pa jedli smo................drugače pa spali do 7.15......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................nič joka, nič...............tudi sedaj je bolj živahna in boljše volje..............občasno še malo pojoka, ampak ni hudo..............ne vem, je pomagal panadol baby ali pa se bo stanje končno počasi umirilo in kmalu zagledamo zobek........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo!!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
28.2.2009 12:56:28   
onina
Evo, oba mi spita, možek je šel pa na kolo. Dopoldne sva s ta velikim šla malo na igrala, potem se je pa kar shladilo in hops domov na kosilo in spat. Mali je pa kar prehlajen. Je imel včeraj 39 vročine, pa sem mu dala Calpol, pa je bilo potem takoj boljše. Nosek ima že tri dni zamašenega, tako da ponoči ruknem moža, da mu greva spucat noska - ja, če katera rabi inštrukcije za pucanje noska - mi smo profiji user posted image  - to lahko Olivija potrdi user posted image user posted image .

Ja, mali gleda kar precej nazaj...se pa zadnje dni obrača iz hrbtna na trebuh kot za šalo...cik cak, pa je na trebuhu.

Kar se tiče hrane...tudi, ko so starejši, imajo npr. v vrtcu tak meni:
ob 8.00 zajtrk - nekaj mlečnega (npr. čokolino) ali kruh in poli salamo
ob 10.00 malica - sadje
ob 11.30 kosilo
ob 14.00 malica - jogurt
ob 16.00 doma poje še kakšno juhico ali pa poje kosilo, katerega jeva z možem
ob 19.00 večerja - kaj mlečnega,npr. kakšen lino ali mlečen riž ali tudi kaj na kruh namazano

Tako zdaj malemu npr. dam ob 10.00 sadje + dojenje in ob ene 16.00 zelenjava + dojenje, ostalo je vse dojenje.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
28.2.2009 12:59:17   
onina
Kako pa kaj vaši spijo ponoči - ko berem, vsi nekaj ful spijo. Naš gre spat ob cca 19.00 in potem se zbudi ob 22.00, ob 01.00, ob 04.00 in takrat ostane kar pri meni v postelji. Potem se jaz ob 06.00 splazim ven iz postelje, ob 07.00 pa me že kliče. V glavnem, ne pridemo na daljši premor, kot na 3 ure. So izjeme...včeraj npr. je šel ob 19.00 spat in se prvič zbudil ob 23.00.
Na srečo veliki spi celo noč. Spat gre ob 19.30 in je pokonci ob 06.00.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
28.2.2009 13:12:08   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

bubi,misliš da je to ok,če mali otroci smrčijo ponoči??

user posted image user posted image user posted image  naš včasih kot velik user posted image user posted image user posted image

ja samo me je strah,ko A tako včasih,da je groza,včasih pa nič,kot da bi nosek imela zamašen,ampak nima...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
28.2.2009 13:15:12   
arabela*
Danes pa me ne bomo šle na sprehod,čeprav je zunaj 12 stopinjuser posted image .
Sta bile babike prej na balkonu ,na sončku....
Zjutraj sem si solarij privoščila,joj,kak je pasalo..
zdaj pa sem do večera sama z babikama,se imam toliko za učit,da je groza.....upam,da bi kaj sploh uspelo.....user posted image
se tipkamo....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
28.2.2009 13:23:28   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Evo dokaz, da smo bile res v Tivoliju:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma dajte s zresnit.....

samo res user posted image user posted image user posted image

...se strinjam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
28.2.2009 13:31:49   
gloria

..aja, pa dober dan....

..jaz sem pa danes malo boljšeuser posted image ....vsaj glava me ne boli......      mogoče je pa res kaj na tistem, ko je blo po tvuser posted image .....pa ne bom rajši tu goruser posted image

...o fajn da si okuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 1659
28.2.2009 13:32:18   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ojlal..................

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................sem tok vesela.................danes sem ji samo enkrat dudo popravila pa jedli smo................drugače pa spali do 7.15......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................nič joka, nič...............tudi sedaj je bolj živahna in boljše volje..............občasno še malo pojoka, ampak ni hudo..............ne vem, je pomagal panadol baby ali pa se bo stanje končno počasi umirilo in kmalu zagledamo zobek........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...user posted image user posted image user posted image user posted image super...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
28.2.2009 13:34:46   
gloria
...mi smo pa nocoj spali v kosu 6 ur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....to je za mene nekaj novegauser posted image ...dojili smo se samo enkrat....upam na več takih noči ker sem kr preporojena...

..a pa še nekuser posted image me je mož presenetil z vstopnicami od koncerta Dražena Zečiča,tak da gremo z prijateljco on je pa varuškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
28.2.2009 13:49:31   
onina
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...mi smo pa nocoj spali v kosu 6 ur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....to je za mene nekaj novegauser posted image ...dojili smo se samo enkrat....upam na več takih noči ker sem kr preporojena...

blagor tebi!!!! Jaz si privoščim 2x na teden aerobiko (zvečer, ko gredo otroci spat), pa še takrat hitim domov, ker me doma že čaka joško-pijavka user posted image . Sploh si nikamor za dalj časa ne upam iti,ker ne vem, kako bo mali spal...flaše mi ne omenjat, ker kar živčnega faše, če mu jo ponudim - samo joška, joška, joška... user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
28.2.2009 14:05:11   
onina
Še eno vprašanje - je katera že bila v kampu Kozarica? Najprej smo mislili iti na otok Cres, pa smo se nekako sedaj zagreli za Kozarico. Je pa to v Pakošanih (blizu Biograda na moru).

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
28.2.2009 15:46:26   
Lara Croft
oj, Jazzy, ne se obremenjevat.

SE pridružujem.... samo kaj, ko vem, da je to lahko rečt... ko si pa tam, je pa vse drugo....

Držim pesti Jazzy... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
28.2.2009 15:50:27   
Lara Croft
Kako bojo Ta mesec praznovali Nik, GABriel in Tomaž?

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
28.2.2009 15:57:35   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: onina

Kako pa kaj vaši spijo ponoči - ko berem, vsi nekaj ful spijo. Naš gre spat ob cca 19.00 in potem se zbudi ob 22.00, ob 01.00, ob 04.00

Uf, si ne predstavljam tega.... Lara se ni nikoli tko zbujala....

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
28.2.2009 16:22:15   
Čarli08

Kar se tiče hrane...tudi, ko so starejši, imajo npr. v vrtcu tak meni:
ob 8.00 zajtrk - nekaj mlečnega (npr. čokolino) ali kruh in poli salamo
ob 10.00 malica - sadje
ob 11.30 kosilo
ob 14.00 malica - jogurt
ob 16.00 doma poje še kakšno juhico ali pa poje kosilo, katerega jeva z možem
ob 19.00 večerja - kaj mlečnega,npr. kakšen lino ali mlečen riž ali tudi kaj na kruh namazano

Tako zdaj malemu npr. dam ob 10.00 sadje + dojenje in ob ene 16.00 zelenjava + dojenje, ostalo je vse dojenje.

Jaz tudi podobno. Samo še vedno na 3 ure, tako da je malo zamika. Ali ste ve že določile redne ure za hranjenje?

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
28.2.2009 16:25:36   
Čarli08

Kako pa kaj vaši spijo ponoči - ko berem, vsi nekaj ful spijo. Naš gre spat ob cca 19.00 in potem se zbudi ob 22.00, ob 01.00, ob 04.00 in takrat ostane kar pri meni v postelji. Potem se jaz ob 06.00 splazim ven iz postelje, ob 07.00 pa me že kliče. V glavnem, ne pridemo na daljši premor, kot na 3 ure. So izjeme...včeraj npr. je šel ob 19.00 spat in se prvič zbudil ob 23.00.
Na srečo veliki spi celo noč. Spat gre ob 19.30 in je pokonci ob 06.00.

Midva se hraniva 1X na noč. Nocoj mi je celo potegnil 9 ur, kar je seveda izjema. Ponavadi gre spat okoli 20.00-20.30, se zbudi med 23.00 in 01.00, potem pa med 05.00 in 07.00.

Nimam nobenih pripomb.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
28.2.2009 17:08:25   
Olivija*

ne, pa ni! user posted image user posted image user posted image
vsaj te slike ne user posted image

meta, dobro si tole zamaskirala, hehe

Neposredna povezava do sporočila: 1669
28.2.2009 18:13:59   
Lara Croft
Jaz tudi podobno. Samo še vedno na 3 ure, tako da je malo zamika. Ali ste ve že določile redne ure za hranjenje?

Ja, mi kar imamo .... da se mi zvečer izzide... ker če rata preveč zamika, potem zvečer, ko je cajt za spat, ni še lačna....
Samo ji dam še vedno samo en gosti obrok... user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
28.2.2009 18:15:56   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ja, mi kar imamo .... da se mi zvečer izzide... ker če rata preveč zamika, potem zvečer, ko je cajt za spat, ni še lačna....

ne,mi nimamo,nikoli.damo ji takrat,ko kaže znake lakote,vmes pa ka čajek...
zvečer pa vedno med 19.30  in 20.oo

< Sporočilo je popravil Saraya -- 28.2.2009 18:16:05 >

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
28.2.2009 18:44:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ne, pa ni! user posted image user posted image user posted image
vsaj te slike ne user posted image

meta, dobro si tole zamaskirala, hehe

user posted image .......

< Sporočilo je popravil gold fish -- 28.2.2009 18:46:54 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
28.2.2009 19:23:38   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jaz tudi razmišljam, če ne prehitevam. 14 dni uvajava, pa ima sadni obrok samostojen, popoldne pa mu dam par žličk zelenjave. Potem pa prenehava, je pa alarm prve stopnje preden si modrc odprem ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
28.2.2009 19:55:19   
ključek
jaz sem ji pa danes kupila teletino. razmišljam tudi glede belega mesa-kaj je boljše, puran ali piščanec? 

< Sporočilo je popravil Me to you -- 28.2.2009 19:59:58 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
28.2.2009 19:57:48   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Jaz tudi razmišljam, če ne prehitevam. 14 dni uvajava, pa ima sadni obrok samostojen, popoldne pa mu dam par žličk zelenjave. Potem pa prenehava, je pa alarm prve stopnje preden si modrc odprem ...

Haha pri nas tud ja.

Kar se pa števila obrokov tiče, pa sem jaz tudi mislila, da najprej enega, ko poje tega uvedšeš drugega, pol mi je pa P rekla, da naj ji za zajtrk in večerjo dam žitno kašico, za kosilo pa probam uvajat zelenjavo. Kar pomeni 3 obroke. Ampak mogoče je to pri nas rekla zaradi teže...da jo dvignemo... Je pa rekla tudi, da ko smo z zelenjavo na celem obroku, naj uvedem sadni obrok.

No, zdaj pa the good news: Lija je danes pojedla 150 ml pirine kašice za večerjo!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In to tretji dan uvajanja GH. Res ne morem verjeti. Hlastala je po žlici, kot da se ji gre za življenje.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Otrokov oče
пеперутка16

Bi otroku dovolili, da napiše prazno ime očeta, tj. "nepriznano očetovstvo", ker imaš z možem slab odnos in ker ne sprejema otroka?

Da. (45%)

Ne. (55%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!