Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Sam zdej pri nosečnicah sem bila res razočarana v Celju nad obema trgovinama. Potem si pač kupila kar navadne majčke, ki so spodaj malce širše, tako da bo buši lahko rasel z njimi. Za nosečniške hlače je pa še prezgodaj
. Jih bomo čez nekaj mesecev nabavili
.
.

šolanje!
...
pokazalo prav na petek 13.2. tako da bomo očitno imeli
ukvarjam že dobri dve leti in je bil že čas, da se je prijela tale buba. Po izračunu na netu imam rok 17.10. in sem trenutno
.
.
, skakala, pa se je kar zavleklo. Ampak razmigala sva se pa super, sva potem kar padla v postejo in odremala 2 urci
.
). Sicer so pa tunike in kakšne raztegljive majčke super rešitev -> pa me bomo tako lahko nosile kiklce poleti kar pod trebuščkom, pa je. Jaz ne mislim komplicirat, bo že
. Se pa znava z možem kar impluzivno odločat glede tega, če sva 1x popakala za 1leto z 3mesečnim otrokom, nam tudi v drugo ne bo težko.