Pika Zoja
|
Jutro punce Kako ste kaj? Jaz moram priznati, da to strašno dobro prenašam. Sicer nonstop nekaj meljem, v večini sadje, pa kakšen študentski futer, da mi ni slabo, ampak bruham pa ne Upam, da se ne bo kasneje pojavila kakšna hujša slabost in že trkam na les! Pa miganje mi kar pomaga, včeraj sva z Jakobom šla malo v hribe, tako za 20minut hitre hoje v hrib, no pri nama je trajalo vse skupaj 3ure - ampak sva raziskovala, hodila, malica , skakala, pa se je kar zavleklo. Ampak razmigala sva se pa super, sva potem kar padla v postejo in odremala 2 urci . Nosečniške cunje - po resnici povedano, se meni zdijo v Sloveniji strašansko drage.Pod 50€ niti ne dobiš kakšnih malo boljših elegantnih hlač -> jaz bom malo pobrskala na ebayu, nekaj naročila od Nexta (imam nagledan en nosečniški pas in enih par majčk), pa Mothercare, sicer pa tako ali tako gremo konec meseca v London, pa bom tam malo pobrskala. Ker meni se zdi, kar malo noro dajat 50€ za to, da bom hlače nosila max 5mesecev (prej mi tako ne bodo prav ). Sicer so pa tunike in kakšne raztegljive majčke super rešitev -> pa me bomo tako lahko nosile kiklce poleti kar pod trebuščkom, pa je. Jaz ne mislim komplicirat, bo že .
|