Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za tiste, ki uporabljate hojice!
hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah! 
ko si prvič na toboganu
za izpit!!!
.Bo spet malo doma,da se pozdravi.Upam,da se bo tole počasi poštimalo,ker bo treba kmalu v službo,jaz pa tudi ne bom mogla biti skoz v bolniški.Do sedaj še nikoli nisem bila,ker je bil v domačem varstvu.Upam,da bo tašča čimprej nogo porihtala,da ga bo lahko popazila za tistih par uric na dan.Ji bo pa živce požrl.
Prej mu je vse popuščala,sedaj pa hoče nekaj na strogo,seveda Nejca ne premakneš,ko enkrat ve,kako to gre.Sploh je pa sama kriva.
, zdej sem pa še enega zašibala da vidmo če je to razlog.
sam menjal, ampak s pralnim strojem še kr ni blo nič. neki se je oglašal, delal pa ni. in sma cel teden čakala, da je prišel ati včeraj pogledat, kaj je narobe! in kaj je blo?! je pozabil vodo odpret!
želim, da ti bo uspelo, samo veruj vase oz. misli pozitivno pa bo šlo.
Brat verjetno za nazaj ne bom šla, mogoče le par strani, če mi bo Gregec dopustil.