vanilla
|
Pozdravljene punce... Evo, jaz se spet malce javljam... Včeraj sem imela pregled (31 3/7). Me je pregledal tokrat tudi vaginalno, da je videl, če sem še zaprta in dolžino mat. vratu. Vse je ok, še vedno sem popolnoma zaprta. Pretipal je tudi cel trebuh in rekel, da je vse na svojem mestu. Naredil ultrazvok, posteljica zadaj in ok, plodovnice dovolj. Punčka je težka pribl. 1700 gramov . Naslednji pregled imam že 25.3. - torej, zdaj se bodo začeli pregledi bolj na gosto. Pa tut kar za 7.4. je napisala spet pregled, ker potem bo zgleda že vsak teden... Joj, kako gre hitro čas. Drugače pa opažam, da ne smem bit preveč fizično aktivna, ker potem sem čist adijo. Ko kaj ful delam, pa če so bolj čudne poze, mi sicer vse gre ok, ampak potem zvečer je za znort. Trebuh totalno otrdi, bolijo me kosti v riti , bolijo me medenične, sramne kosti, notranja stran stegen... Očitno se res širim . Aja, neki ste se o banjicah menile... Ravno danes sem jo oprala, pa stojalo tudi. Oboje sem dobila od ene znanke. Je pa fajn, če je stojalo, ker tako hrbtenica ne trpi. Tut cunjice sem pripravila, da jih bom čez vikend oprala in potem zložila po velikosti. No, tako..... Dogaja se . Moj rok se bliža, še dva meseca (2.5.) in moram računat na to, da se lahko zgodi že v aprilu.
|