mama_milchy
|
Pupa7; bom še navaden jogurt poskusla pa da vidimo, če kaj pomaga....samo to bo peklo al kaj jaz vem kaj, če je hladen NoBady, jaz čokolade ne jem, tudi sladkega ne da bi človek reku da se nažiram - pojem kos kruha z eurokremom 1x na 14dni, od kislega - vloženega pa ne jem, ker mi pol dela kislino.....tako da ne vem od česa bi lahko to blo....pojem ogromno sadja in zelenjave pa juhice in mineštrice, sirni namaz in to je to.....nimam pojma od česa pride...... lejca, Bepanthena Plus pa še nisem poskusla, bom poslala mojega v lekarno, da mi gre kupit, ker mislim, da ga nimam več nič....madonca, ta lekarna bo obogatela na moj račun - niti ne pomislim kolko €€€€€ sem jim že pustila Najaa, jaz sem pri Žigi cvetačo jedla na solato skupaj z bučkami, kuhano se razume pa ga ni nič napenjalo... helimaša, za pregled...sej bo, počasi Piruri; sej res se zna vleč, tudi meni je G to rekel ampak če imaš težave z vnetjem in še porod zraven pa je cel ker te baje veliko več raztrga kot bi sicer in pol šivanje in krpanje da o okrevanju ne govorimo, je baje zelo boleče pol po porodu sej jaz si jo tudi večkrat umijem...po kosilu si bom kamilico zrihtala in se zaprla na zračenje, Žigca pa bom mami dala, če ne hodi skozi spraševat: kaj delaš, kaj imaš to? otroci kaj trezika; za pregled ; Žigec je še v porodni veselo brcal; jaz sem rekla včeraj mojmu, da bom šla rodit na petek 13.3. in se je samo loni77, dobrodošla med nas marčevske čveke; sej ni težko ugotovit kako to deluje.....kr pridruži se nam pri debatah Miška 2006, a tebi bodo kr porod spožili al kaj? zakaj pa bodo še 2tedna čakali? drevoživljenja: vse bo OK, ne skrbi....
|