|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
4.3.2009 22:04:04   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

punce kok sm prilepim slikco da bo vsem vidna

greš na shrani.si, jo tam naložiš in skopiraš tisto kodo za forum s predogledom pa jo prilepiš semuser posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
4.3.2009 22:04:40   
anchy82
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...ti imaš pa ju3 a ne....danes je bila taka gužva da jojuser posted image ....je bil pa taka facauser posted image ....HB ni imel velik časa da bi mi solil o GHuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ja, mogla bi met ju3, ampak ker gre od svakinje fant v A, gremo zraven. Pa sem si P prestavla na petek. Ni blo nobenga problema - je rekla sestra "dan gor al pa dol...ni panike. Pridete kar v petek ob isti uri" Tak da bom lahko spet kaj € zapravlauser posted image user posted image user posted image

Ej, ga bom pa jaz vprašala kaj o GH...te mogoče kaj zanima??user posted image

Naša Vita pa še nima zobka...slini se pa noro....Drugače še vedno ponoči spimo (celo noč), o dnevnem spanju pa raje ne bi govorila.
Drugače sem ji do zdaj samo enkrat na dan dala GH, 2 dni pa dobiva zdaj 2 obroka (prvi je dopoldne - sadna kašica, čeprav ji bom dajala tudi mlečne; drugi obrok pa je kosilo - zelenjavna kašica).
Joj, še to...Vita sploh noče jesti GH, če ta ni toplauser posted image . Ko se kašica mlačna, mi ona že dela user posted image , tak da ji morem pogreti. Ampak ne vem, če je ok, da ji hrano pregrevamuser posted image Ji pa znam včasih v kašico doliti malo vroče vodeuser posted image , pa spet dela mmmm...mmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.3.2009 22:05:42   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

"k .idf f bn mhk f tnn   ,sx                                       n  "

Skratka, Rožle vam sporoča, da je dal nekaj svojih slikic v album, če želi katera pogledat.

.....zdaj sem pa že kar user posted image user posted image ....

..zakaj jaz nič ne vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ne!!!!user posted image user posted image user posted image  Nobenega albuma do zdaj nisem vidla... Mate kakšno zaroto proti meni in ste me vse blokiraleuser posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.3.2009 22:06:14   
taja1235

punce lahko nočko polno sladkih sanj

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
4.3.2009 22:06:17   
morango

..babike....jutri držite pesti.......ma moj pikec govorni nastop...
Bomo, bomo. Bo šlo v redu, boš vidla. Pa sigurno ma lep plakat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2280
4.3.2009 22:11:02   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...ti imaš pa ju3 a ne....danes je bila taka gužva da jojuser posted image ....je bil pa taka facauser posted image ....HB ni imel velik časa da bi mi solil o GHuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ja, mogla bi met ju3, ampak ker gre od svakinje fant v A, gremo zraven. Pa sem si P prestavla na petek. Ni blo nobenga problema - je rekla sestra "dan gor al pa dol...ni panike. Pridete kar v petek ob isti uri" Tak da bom lahko spet kaj € zapravlauser posted image user posted image user posted image

Ej, ga bom pa jaz vprašala kaj o GH...te mogoče kaj zanima??user posted image

Naša Vita pa še nima zobka...slini se pa noro....Drugače še vedno ponoči spimo (celo noč), o dnevnem spanju pa raje ne bi govorila.
Drugače sem ji do zdaj samo enkrat na dan dala GH, 2 dni pa dobiva zdaj 2 obroka (prvi je dopoldne - sadna kašica, čeprav ji bom dajala tudi mlečne; drugi obrok pa je kosilo - zelenjavna kašica).
Joj, še to...Vita sploh noče jesti GH, če ta ni toplauser posted image . Ko se kašica mlačna, mi ona že dela user posted image , tak da ji morem pogreti. Ampak ne vem, če je ok, da ji hrano pregrevamuser posted image Ji pa znam včasih v kašico doliti malo vroče vodeuser posted image , pa spet dela mmmm...mmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

...bom poštudirala pa ti pošljem na zs....

....nočka....

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
4.3.2009 22:16:40   
Olivija*

pf končno vidimo tvojo lepotičkouser posted image user posted image user posted image user posted image .....lepa pupikauser posted image

..... no z malo pomočiuser posted image ...je le uspelo...

jaz sem pa še zmeraj na ignore listi

Neposredna povezava do sporočila: 2282
4.3.2009 22:19:35   
meta21
No pa sem se prebila skozi današnji dan...Ste ble kar pridne

Tolk stvari sem hotla pokomentirat...

bubika in lana neja, čestitke!user posted image

Virtualna, super za vožnjouser posted image

Ena je spraševala okol kruha...problem je v glutenu, ki bi ga naj dobili najprej po 6. mesecu. Jaz mislim, da je dovolj drugih stvari za probat, da jim še ni treba dajat glutena.

Glede mešanja raznih riževih kašic v sadje in zelenjavo...ne vem katera je spraševala ampak jaz bi samo opozorila, da obstajajo zelo različne...sladke, tiste, ki se mešajo z vodo in tiste, ki se mešajo z mlekom... pa še kakšne in najbrž je za bejbije kar precejšnja razlika, če dobijo zraven zelenjave eno al drugo al 16. različico tega rižkota.

Drugač pa same lušne otročke lepite goruser posted image user posted image user posted image ...sploh niso več dojenčki (mi je tud leda dala mislit o tem kako čas beži), tiste, ki pa ste uredile albume pa jih žal ne morem pokomentirat, ker jih ne vidim.

Saraya, ti si pa pravi multipraktikuser posted image

Zagotovo sem še kaj pozabila, ampak ne zmorem it še enkart čekirat.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
4.3.2009 22:19:56   
anchy82
Ok, Gloria! Upam, da se kej vidimo! user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
4.3.2009 22:23:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Bomo, bomo. Bo šlo v redu, boš vidla. Pa sigurno ma lep plakat.user posted image

plakat ma lep jauser posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
4.3.2009 22:26:29   
anchy82

user posted image

ajoj...sam še prav bi jo mogla obrntuser posted image Bo mi pa drugič uspelo... Srčki so mi najbolj pasal zraven moje pikice, tak da se opravičujem, ker ponavljamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
4.3.2009 22:26:30   
RAČKAPK

ja plakat je res lep
jst sm ga vidla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2287
4.3.2009 22:27:30   
RAČKAPK
user posted image  pridne bodite
nočka

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
4.3.2009 22:29:28   
anchy82
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

ja plakat je res lep
jst sm ga vidla user posted image

user posted image user posted image user posted image za lep plakat! Gold fish...tvojemu pikecu pa user posted image user posted image user posted image za jutrišnji nastop..sej bo šlo!user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
4.3.2009 22:30:16   
arabela*
čestitke vsem ki danes praznujejouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
4.3.2009 23:39:29   
pf
Me to you lahko skopiraš našo babiko, da jo še druge vidijo. Ne vem zakaj ne vidite vse, ker tudi jaz ne vidim recimo albuma od Čarli.
Gold fish kje si me že videla? Držim pesti za tavečjega pikeca.
Lana Neja in Bubika čestitke. user posted image user posted image user posted image Pa mamicam seveda tudi. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
4.3.2009 23:45:11   
pf
Lara tudi jaz ne vem kak to da Lana non stop bi nekaj jedla in se mi zdi, da je skozi lačna. Se prav čudim mamicam, ki še samo dojijo, ker midve se dojiva na tri ure čez dan še. Pa dopoldne poje sadno kašico domačo in to kar precej, zelenjavno kosilo, popoldne malo kašico sadno (kupljeno ali domačo in ne vsak dan), zvečer mlečno. Pa še podoje imava kar močne.
Jaz sem kupila milupa riževe kosmiče, ki se dodajajo sadnim in zelenjavnim kašicam. Je v taki zeleni pakungi in sem jih dobila v milerju. To je pol že bolj redilno. Danes dopoldne pa sem ji dala hruško, pol banane in tri plasmon mini kukije in je tak pomazala, da joj. Za kosilo pa majhno bučko in pol večjega korenčka. Popoldanska malica je bila še 100 ml marelica hippova, večerna mlečna pa stotka riževih kosmičev in mlekec. Ja imam pravega  jedca, čeprav je taka suhica, ampak skozi nekaj mrda. Mišo mali.
Gloria tvoj Nik je pa ornk dedc že. Bravo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
5.3.2009 7:11:37   
Čarli08

Skratka, Rožle vam sporoča, da je dal nekaj svojih slikic v album, če želi katera pogledat.

..zakaj jaz nič ne vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ne se razburjat - jaz kriva, sem že zaklenila (se mi je zdelo, da ste si vse ogledale); evo, sem spet odprla.

Neposredna povezava do sporočila: 2293
5.3.2009 7:14:30   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Moja Lara je pa kar na prej lačna, od kar je tudi zelenjavo in kašice... Kaj je zdej to?

Lara, pri nas je isto. Sem ugotovila, da je proizvodjnja mleka drastično padla. Zdaj pa tuhtam, če bi dodajala (ne bi rada) ali naj mu dam še mlečne kašice, pa kak keks v sadje.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
5.3.2009 7:15:43   
Čarli08

...naš je pa danes jedel frutek jabolko -višnja.....pa sem mu pol kar malo riževih kosmičev dala...kar tistih od kašice..ko jih drugač ne je....da jih porabimauser posted image

...pol pa kosilo ...zelenjavno-mesna juhica......   in mlečna kašica za pop. malico......

...jutri bo pa brezmesni danuser posted image

Božček ... vegi.

Neposredna povezava do sporočila: 2295
5.3.2009 7:20:41   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Ma jaz tud tako razmišljam...saj en sadni obrok ne more biti ravno kalorično primerljiv z rundo mleka??? Kako naj bi ji potem nadomestil ta podoj? Ok, mogoče je banana res bolj nasitna, ampak čist vsakič pa tud ne bom banane dajala.

Rajš ne, banana zapira.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
5.3.2009 7:24:27   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz tudi ne!!!!user posted image user posted image user posted image  Nobenega albuma do zdaj nisem vidla... Mate kakšno zaroto proti meni in ste me vse blokiraleuser posted image user posted image

Meta, oprosti - jaz kriva ... sem nazaj odklenila.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
5.3.2009 7:26:49   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

user posted image

ajoj...sam še prav bi jo mogla obrntuser posted image Bo mi pa drugič uspelo... Srčki so mi najbolj pasal zraven moje pikice, tak da se opravičujem, ker ponavljamuser posted image user posted image user posted image

Miška lušna.

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
5.3.2009 7:27:07   
gold fish

user posted image ne se razburjat - jaz kriva, sem že zaklenila (se mi je zdelo, da ste si vse ogledale); evo, sem spet odprla.

user posted image user posted image user posted image  -....videla......kaki čupko....luškan user posted image

..hvalauser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
5.3.2009 7:27:20   
gold fish
...aja, dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?