Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:04:04
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 punce kok sm prilepim slikco da bo vsem vidna greš na shrani.si, jo tam naložiš in skopiraš tisto kodo za forum s predogledom pa jo prilepiš sem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:04:40
|
|
|
|
anchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ti imaš pa ju3 a ne....danes je bila taka gužva da joj ....je bil pa taka faca ....HB ni imel velik časa da bi mi solil o GH ... Ja, mogla bi met ju3, ampak ker gre od svakinje fant v A, gremo zraven. Pa sem si P prestavla na petek. Ni blo nobenga problema - je rekla sestra "dan gor al pa dol...ni panike. Pridete kar v petek ob isti uri" Tak da bom lahko spet kaj € zapravla Ej, ga bom pa jaz vprašala kaj o GH...te mogoče kaj zanima?? Naša Vita pa še nima zobka...slini se pa noro....Drugače še vedno ponoči spimo (celo noč), o dnevnem spanju pa raje ne bi govorila. Drugače sem ji do zdaj samo enkrat na dan dala GH, 2 dni pa dobiva zdaj 2 obroka (prvi je dopoldne - sadna kašica, čeprav ji bom dajala tudi mlečne; drugi obrok pa je kosilo - zelenjavna kašica). Joj, še to...Vita sploh noče jesti GH, če ta ni topla . Ko se kašica mlačna, mi ona že dela , tak da ji morem pogreti. Ampak ne vem, če je ok, da ji hrano pregrevam Ji pa znam včasih v kašico doliti malo vroče vode , pa spet dela mmmm...mmmm
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:05:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 "k .idf f bn mhk f tnn ,sx n " Skratka, Rožle vam sporoča, da je dal nekaj svojih slikic v album, če želi katera pogledat. .....zdaj sem pa že kar .... ..zakaj jaz nič ne vidim Jaz tudi ne!!!! Nobenega albuma do zdaj nisem vidla... Mate kakšno zaroto proti meni in ste me vse blokirale
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:06:14
|
|
|
|
taja1235
|
punce lahko nočko polno sladkih sanj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:06:17
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..babike....jutri držite pesti.......ma moj pikec govorni nastop... Bomo, bomo. Bo šlo v redu, boš vidla. Pa sigurno ma lep plakat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:11:02
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ti imaš pa ju3 a ne....danes je bila taka gužva da joj ....je bil pa taka faca ....HB ni imel velik časa da bi mi solil o GH ... Ja, mogla bi met ju3, ampak ker gre od svakinje fant v A, gremo zraven. Pa sem si P prestavla na petek. Ni blo nobenga problema - je rekla sestra "dan gor al pa dol...ni panike. Pridete kar v petek ob isti uri" Tak da bom lahko spet kaj € zapravla Ej, ga bom pa jaz vprašala kaj o GH...te mogoče kaj zanima?? Naša Vita pa še nima zobka...slini se pa noro....Drugače še vedno ponoči spimo (celo noč), o dnevnem spanju pa raje ne bi govorila. Drugače sem ji do zdaj samo enkrat na dan dala GH, 2 dni pa dobiva zdaj 2 obroka (prvi je dopoldne - sadna kašica, čeprav ji bom dajala tudi mlečne; drugi obrok pa je kosilo - zelenjavna kašica). Joj, še to...Vita sploh noče jesti GH, če ta ni topla . Ko se kašica mlačna, mi ona že dela , tak da ji morem pogreti. Ampak ne vem, če je ok, da ji hrano pregrevam Ji pa znam včasih v kašico doliti malo vroče vode , pa spet dela mmmm...mmmm ...bom poštudirala pa ti pošljem na zs.... ....nočka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:16:40
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf končno vidimo tvojo lepotičko .....lepa pupika ..... no z malo pomoči ...je le uspelo... jaz sem pa še zmeraj na ignore listi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:19:35
|
|
|
|
meta21
|
No pa sem se prebila skozi današnji dan...Ste ble kar pridne Tolk stvari sem hotla pokomentirat... bubika in lana neja, čestitke! Virtualna, super za vožnjo Ena je spraševala okol kruha...problem je v glutenu, ki bi ga naj dobili najprej po 6. mesecu. Jaz mislim, da je dovolj drugih stvari za probat, da jim še ni treba dajat glutena. Glede mešanja raznih riževih kašic v sadje in zelenjavo...ne vem katera je spraševala ampak jaz bi samo opozorila, da obstajajo zelo različne...sladke, tiste, ki se mešajo z vodo in tiste, ki se mešajo z mlekom... pa še kakšne in najbrž je za bejbije kar precejšnja razlika, če dobijo zraven zelenjave eno al drugo al 16. različico tega rižkota. Drugač pa same lušne otročke lepite gor ...sploh niso več dojenčki (mi je tud leda dala mislit o tem kako čas beži), tiste, ki pa ste uredile albume pa jih žal ne morem pokomentirat, ker jih ne vidim. Saraya, ti si pa pravi multipraktik Zagotovo sem še kaj pozabila, ampak ne zmorem it še enkart čekirat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:19:56
|
|
|
|
anchy82
|
Ok, Gloria! Upam, da se kej vidimo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:23:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..babike....jutri držite pesti.......ma moj pikec govorni nastop... Bomo, bomo. Bo šlo v redu, boš vidla. Pa sigurno ma lep plakat. plakat ma lep ja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:26:29
|
|
|
|
anchy82
|
ajoj...sam še prav bi jo mogla obrnt Bo mi pa drugič uspelo... Srčki so mi najbolj pasal zraven moje pikice, tak da se opravičujem, ker ponavljam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:26:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..babike....jutri držite pesti.......ma moj pikec govorni nastop... Bomo, bomo. Bo šlo v redu, boš vidla. Pa sigurno ma lep plakat. plakat ma lep ja ja plakat je res lep jst sm ga vidla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:27:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
pridne bodite nočka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:29:28
|
|
|
|
anchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..babike....jutri držite pesti.......ma moj pikec govorni nastop... Bomo, bomo. Bo šlo v redu, boš vidla. Pa sigurno ma lep plakat. plakat ma lep ja ja plakat je res lep jst sm ga vidla za lep plakat! Gold fish...tvojemu pikecu pa za jutrišnji nastop..sej bo šlo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 22:30:16
|
|
|
|
arabela*
|
čestitke vsem ki danes praznujejo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 23:39:29
|
|
|
|
pf
|
Me to you lahko skopiraš našo babiko, da jo še druge vidijo. Ne vem zakaj ne vidite vse, ker tudi jaz ne vidim recimo albuma od Čarli. Gold fish kje si me že videla? Držim pesti za tavečjega pikeca. Lana Neja in Bubika čestitke. Pa mamicam seveda tudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 23:45:11
|
|
|
|
pf
|
Lara tudi jaz ne vem kak to da Lana non stop bi nekaj jedla in se mi zdi, da je skozi lačna. Se prav čudim mamicam, ki še samo dojijo, ker midve se dojiva na tri ure čez dan še. Pa dopoldne poje sadno kašico domačo in to kar precej, zelenjavno kosilo, popoldne malo kašico sadno (kupljeno ali domačo in ne vsak dan), zvečer mlečno. Pa še podoje imava kar močne. Jaz sem kupila milupa riževe kosmiče, ki se dodajajo sadnim in zelenjavnim kašicam. Je v taki zeleni pakungi in sem jih dobila v milerju. To je pol že bolj redilno. Danes dopoldne pa sem ji dala hruško, pol banane in tri plasmon mini kukije in je tak pomazala, da joj. Za kosilo pa majhno bučko in pol večjega korenčka. Popoldanska malica je bila še 100 ml marelica hippova, večerna mlečna pa stotka riževih kosmičev in mlekec. Ja imam pravega jedca, čeprav je taka suhica, ampak skozi nekaj mrda. Mišo mali. Gloria tvoj Nik je pa ornk dedc že. Bravo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 5.3.2009 7:11:37
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 "k .idf f bn mhk f tnn ,sx n " Skratka, Rožle vam sporoča, da je dal nekaj svojih slikic v album, če želi katera pogledat. .....zdaj sem pa že kar .... ..zakaj jaz nič ne vidim ne se razburjat - jaz kriva, sem že zaklenila (se mi je zdelo, da ste si vse ogledale); evo, sem spet odprla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 5.3.2009 7:14:30
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moja Lara je pa kar na prej lačna, od kar je tudi zelenjavo in kašice... Kaj je zdej to? Lara, pri nas je isto. Sem ugotovila, da je proizvodjnja mleka drastično padla. Zdaj pa tuhtam, če bi dodajala (ne bi rada) ali naj mu dam še mlečne kašice, pa kak keks v sadje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 5.3.2009 7:15:43
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...naš je pa danes jedel frutek jabolko -višnja.....pa sem mu pol kar malo riževih kosmičev dala...kar tistih od kašice..ko jih drugač ne je....da jih porabima ...pol pa kosilo ...zelenjavno-mesna juhica...... in mlečna kašica za pop. malico...... ...jutri bo pa brezmesni dan Božček ... vegi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 5.3.2009 7:20:41
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Ma jaz tud tako razmišljam...saj en sadni obrok ne more biti ravno kalorično primerljiv z rundo mleka??? Kako naj bi ji potem nadomestil ta podoj? Ok, mogoče je banana res bolj nasitna, ampak čist vsakič pa tud ne bom banane dajala. Rajš ne, banana zapira.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 5.3.2009 7:24:27
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 "k .idf f bn mhk f tnn ,sx n " Skratka, Rožle vam sporoča, da je dal nekaj svojih slikic v album, če želi katera pogledat. .....zdaj sem pa že kar .... ..zakaj jaz nič ne vidim Jaz tudi ne!!!! Nobenega albuma do zdaj nisem vidla... Mate kakšno zaroto proti meni in ste me vse blokirale Meta, oprosti - jaz kriva ... sem nazaj odklenila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 5.3.2009 7:26:49
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 ajoj...sam še prav bi jo mogla obrnt Bo mi pa drugič uspelo... Srčki so mi najbolj pasal zraven moje pikice, tak da se opravičujem, ker ponavljam Miška lušna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 5.3.2009 7:27:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 ne se razburjat - jaz kriva, sem že zaklenila (se mi je zdelo, da ste si vse ogledale); evo, sem spet odprla. -....videla......kaki čupko....luškan ..hvala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 5.3.2009 7:27:20
|
|
|
|
gold fish
|
...aja, dobro jutro
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?