Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je blo tako dobro da je možek vse pojedel ni nič ustalo

kaj bo to pol ko rodite...uf raj ne pomislim...
al kaj...?
zdej pa sicer ni nč reku da nebi smela, samo imam že tako zeloo napet trebušček in krče...tko da se kr fajn merkava, če se uredu počutm pa če me nič ne tišči pol ja, drugače pa rajši ne....no sej zdej pa ne vem kdaj mi ga bo spet ratalo prepričat po tem izcedku
. Pri mojem g sem že imela tri UZ + morfologijo. Prej mi ga je vedno naredil, ker je imel kar v ordinaciji UZ, zdaj ga pa nima več in bi me moral poslati preko napotnice, kar pa žal ne gre
. Vaginalno me vedno pogleda (štacuna je še vredu dol zaprta
), mi izmeri trebuh in posluša srček. Ali vam pove mero trebuha (od sramne kosti do konca trebuha)? Meni se je včeraj kar začudil da je tako velika mera
na svoje zdravje pa nič ne pomisli
pa bi mogu k njegova mama boleha za rakom, nič ne pomisli na mene in svojega otroka in še tistega ki bo maja prišel na svet samo da ima tist čik pa je srečen
ta teden dopust pa sva bila kar leteča in nisem imela časa biti tle gor. Malo na hitro sem vas prebrala za pisanje pa ni bilo časa.