Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Super, da nas je že toliko. Včeraj po pregledu sva midva povedala moji sestri in mojim staršem. Odziv od sestre fenomenalen; starši bili šokirani ... danes pa že navdušeni
. Me je mami že povprašala po imenih, vozičkih ...
!!!

!
, smo bili malo prej na preledu, zaradi prve nesrečne nosečnosti (IMN).
povedal, da je to lahko tudi malce od teh litrov domačega jabolčnega soka, ki ga s tamalim skoz pijeva, zato sem ga nehala prakticirati, pa kavo tudi. Samo cigaretom se ne morem odpovedati, sem pa zelo zmanjšala ( dnevno le 3),saj ko pojem mi pa takooo paše, pa sej tudi v prejšnji
.
, 26.3., NS pa še ne vem
. Sicer bo pa danes naporen dan. Služba v šoli, potem pa takoj na en seminar, ki bo trajal do večera, takoj po seminarju imama s fantom plesni tečaj dve uri. Nimam pojma, kak bom zmogla. Jutri imam nadaljevanje današnjega seminarja - od jutra do večera, potem grem pa še na 40letnico. Čisto nič se ne veselim tega vikenda. Prav paše mi preživljat dneve doma in počivat.
Ima še katera isti dan?
Ma ja... bo že
, joj kok je blo grozno, ko sem se pa zbudila me je leva stran trebuha bolela in dojka. Zdaj sem že o.k.
utripa, me je pa ustrašla (sej kdo me pa kdaj ne
) da je gest.vrečka ful prevelika