morskadeklica
|
Hvala za čestitke Jaz nisem preveč ažurna glede rojstnih dnevov, zato se že vnaprej opravičujem, če bom zamujala s čestitkami . Ne morem verjeti, da so naši mulčki stari že 4 leta... Včasih mi ni bilo jasno, ko sem kdaj koga slišala, ko je rekel, kako čas beži. Zdaj razumem Klara je v redu, v vrtcu uživa, rada poje, pleše, hoče biti "lepa" - oblekice in podobno. Sva jo spraševala, kaj hoče za rojstni dan. Odgovor je bil tako "odrasel", da to ne morem verjeti. Je rekla: "Karkoli mi boste kupili, bom zadovoljna." Pa sem jo vprašala že večkrat, pa je odgovor vedno isti. Tako, da ji bom kupila nekaj praktičnih stvari. Običajno ji za praznike (dedek mraz, rojstni dan....) kupimo stvari, ki bi jih v vsakem primeru (recimo za Miklavža novo posteljo). Ji bom šla kupit kakšno novo lepo posteljnino in kako oblekico (ker zadnje čase nosimo samo to), pa bo verjetno popolnoma zadovoljna. Vsaj tukaj ni zahtevna Je pa zelo navdušena nad igricami na računalniku (npr. oblačenje Barbik), jo moram kar precej bremzat. Je pa fajn, ker je to ena od "nagrad" za super dosežke (npr. če se popolnoma sama obleče v pižamo in pospravi in poravna obleke za sabo)... Lepo praznujte, marčevke in marčki.... lp