Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

napo in bi jo rada zamenjala!
  napo in bi jo rada zamenjala! 

po voziček in se je notri mali vsaj toliko umiril, da je vsaj nekaj spal. Ima pa spet vročino
   po voziček in se je notri mali vsaj toliko umiril, da je vsaj nekaj spal. Ima pa spet vročino  Jaz več nič ne razumem. Še maloi in bom tudi jaz začela govorit o zobkih, ker ima mesti zg. enkic ful napihnjeni.
   Jaz več nič ne razumem. Še maloi in bom tudi jaz začela govorit o zobkih, ker ima mesti zg. enkic ful napihnjeni.  
    Tako mi je hudo, ko berem, kakšen revček je
   Tako mi je hudo, ko berem, kakšen revček je  
    ... če katera hoče, jih lahko zaklenem, ampak mi javte na zs, ker tuki verjetn ne bom našla.
 ... če katera hoče, jih lahko zaklenem, ampak mi javte na zs, ker tuki verjetn ne bom našla.   

, pa se jst skor bolj uvajam kot pa eva
 , pa se jst skor bolj uvajam kot pa eva  

: ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla?
 : ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla? 

Drugače pa drugič naroči svojmu fotkiču, da nas malo zoža
   Drugače pa drugič naroči svojmu fotkiču, da nas malo zoža