Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes no, ana**. lsica in majana... se vam lahk tud jz pridružim??? v ponedljek mam pregled pri G, pol sem pa načeloma frej cel teden.. men bi bla sreda al pa četrtek full cool... kaj pravite - no, če bo lepo vreme... po dežju glih nisem ne vem kok razpoložena.. Ja valda, jaz nimam nič proti. Tudi meni dež nikakor ne odgovarja, tako da če bo sonček, sem jaz za sredo po 16. uri (prej ne morem iz službe, v četrtek greva pa v Ikeo). Naj punci povesta, če sta za, sem pa jaz glede teh stvari čisto flegma, in če se boste dobile v četrtek, ni panike. Če ne se zgodi, da se potem lovimo in lovimo pa nikakor ne pridemo skupaj. Blueeyes nikakor ne smeš manjkat Meni sreda odgovarja.. Jst delam do 17ih. Tko,da če vam odgovarja.. Lovimo se pa itk vedno Ma 1× nam bo že uspelo bom probala ne manjkati... prov frej si bom vzela... bom že zjutri v lj, tko da sam javte kje se dobimo?? O super punce, to, a se bomo srečale? Pa tko, da bo sonček, da lahko mal zunaj posedimo, a ne? Jaz bi najlažje v torek, ampak mislim da bo šlo tudi v sredo, v četrtek pa žal ne - sem že zmenjena. Zdaj je treba sam še vremensko napoved preverit , pa čas in kraj določit. Ana če delaš do 17. potem bi se pa lahko kar nekje blizu tvoje službe dobile, da ne bomo prepozne... Pa da ne pozabim omenit, ana, trebušček je manekenski . Ni čudn, da se ga tašča ni upala dotaknt .
|